Sildewraps til madpakken & konkurrence

sildIndlægget er sponsoreret.

Herhjemme elsker vi sild, favoritten er uden sammenligning karrybidderne fra Glyngøre, dog i tæt opløb med de helt almindelige marinerede. I dag vil jeg dele en opskrift med jer som er lavet af TV-kokken Claus Holm. Sild kan nemlig bruges til meget andet, end til den traditionelle julefrokost og sagtens komme i madpakken.

Jeg har valgt en opskrift på silde frokostwraps som er oplagte til madpakken, eller skåret i mindre stykker som nyt indslag til julefrokosten.

Det skal du bruge; 

1 rugbrødswrap lunes 3-5 min. ved 160 grader.

1 stk. sildefilet

2 stk. kogte kartofler

2 spsk. skyr

1 spsk. sennep

1 radicchiosalatblad

2 skiver agurk på den lange led

Frisk dild

Sennepssalat (små skud)

Citron

Salt og peber

Sådan gør du: 

Wrappen smøres med sennep og skyr – herpå lægges salat, agurk og derefter silden.

Dernæst skiveskåret kartoffel og frisk dild. Afslutningsvis krydres med peber og saft af en citron.

Wrappen rulles stramt.

I kan finde mange andre gode opskrifter med sild lige HER
CollageI anledning af julens komme udlodder jeg i samarbejde med Glyngøre 3 store glas sild til 3 af jer.

Alt i skal gøre for at deltage i konkurrencen er at fortælle i kommentarfeltet hvilken slags sild der er jeres favorit

Konkurrencen slutter på torsdag d. 17. december kl. 12.00 og vinderne får direkte besked

Obs. kommentarer kan først ses når de er blevet godkendt

Del dette

Leave a comment

  1. Jeg har altid bedst kunne lide de klassiske marinerede sild, så kan man selv styre mængden af karrysalat der skal på
    Super lækker opskrift btw ☺

  2. Da jeg var lille, kunne jeg faktisk ikke lide sild. De var lige indtil min nabo præsenterede mig for djævlesild – en form for marineret, paneret sild i en chili/tomatlage. WOW, det er G.O.D.T.!

  3. Jeg er vild med sild. Helt klassisk elsker jeg marinerede sild, men elsker også porresild, hvor de marinerede sild bruges til at komme i en marinade af blandt andet creme fraiche og porrer.

  4. Den er svær – jeg har altid været helt tosset med de almindelige marinerede sild, men stegte sild er bestemt heller ikke at kimse af hvis det skal være lidt mere specielt end dem fra glas 🙂

    I øvrigt: Er rugbrødswrappen købt færdig, og i så fald hvor kan man få dem?

  5. Må indrømme jeg ikke er vild med smagen af sild. Men kender en der er glad for karrysild som jeg vil forkæle hvis jeg vandt 🙂

  6. Når vi taler om købe-sild, er det helt klart karrysilden, der er min favorit!
    Men ellers min fars hjenmelavede hvidløgsild eller min venindes hjemmelavede porresild 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *