Snyde-pizza til madkassen på 2 minutter

Indlægget er Sponsoreret af Schulstadsunde madpakkerDa vi spiste her til aften spurgte jeg min søn Mikkel, hvad han ville have med i madkassen til imorgen – PIZZA var svaret. Ikke overraskende for det smager da godt ;). Men hvordan kringler man lige sådan en uden hverken det ene eller andet til udgøre bunden – man tager selvfølgelig en god bolle fyldt med kerner, som børnene i forvejen elsker til at gnave af. Jeg har her brugt Multikerne boller fra Schulstad. De er nemlig tilpas bløde til, at man med sin kagerulle kan gøre dem helt flade uden de går i stykker. 13988826_1111000422280007_1876553014_nSønnen fik selv kagerulle tjansen 😉 – og det endte så også lige med at han spiste sin pizza, inden den kom i madkassen så vi måtte lave en ekstra – det må være tegn på at den var helt perfekt.  

Når brødet er rullet helt fladt, kommer du en rest kødsovs på bunden – har du ikke lige det kan du fx tage lidt pizzasovs og skinke at komme i. Vi kom ikke ost i, men det kan man også sagtens gøre. På med “låget” altså det øverste stykke brød, i ovnen ved 200 grader i 5-8 minutter til den er godt sprød. Kom den enten i madkassen hel eller skåret i trekanter som vi gjorde.

Er sikker på at denne meget nemme madpakke snack vil hitte til både store og små … <3

Vist ikke i allerede har set det, så kører Schulstad lige nu kampagnen “børn med krummer i” – i den forbindelse afholder de en konkurrence på deres instagram hvor der kan vindes en rejse til hele 25.000,- / du deltager ved at uploade et billede af dit barn med krummer i 😉 og  tag med #børnmedkrummeri #schulstadkonkurrence og @madpakkendk – Læs evt. mere her og tjek også lige deres madpakke ideer ud….

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *