Hurtige mini pizzaer

hurtige pizzzaerSkal aftensmaden gå stærkt, eller skal der hurtige snacks i picnickurv eller madkasse så er disse små pizzaer det oplagte valg. Der er helt sikkert nogen af jer der kender det allerede, men de af jer der ikke gør, skal have tippet idag.

Pitabrød!

Pitabrød er nemlig bunden her, nogle tager et helt pitabrød, andre flækker dem. Vi køber de grove pitabrød eller bager disse og taget et helt. Ovenpå kommer du tomatsovs, jeg er så magelig anlagt at jeg bare køber en færdig. Smøre brødet, kommer fyld på. Det kan være skinke, kylling, pålægsstrimler og små stykker pølse, eller lige hvad du har i nærheden. Drysser lidt revet ost over og så skal de bages.

Kom dem i ovnen ved 200 grader, indtil osten er smeltet og let gylden.

hjemmebagte pitabrød opskriftOpskrift på virkelig gode pitabrød, der tilmed også er nemme at lave – finder du lige her

Dejlig aften til jer 🙂

Del dette

Leave a comment

  1. Pita-Pizza som de så handy kom til at hedde hjemme hos os da jeg var barn. Nostalgi! Laver dem stadig en sjælden gang imellem, men de er nu også mest oplagt til frokost og smager godt 🙂

  2. Åhhh, mindes lige da økonomien var træls, men man stadig gerne ville ha god mad. Tror jeg må tage denne menu op igen, det er jo genialt. Og specielt med avocado til, når den er bagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *