Wrap med leverpostej og grønt til madpakken

Indlægget sponsoreret af Tulip

14961325_1181374225242626_814241063_ntulip1

14961482_1181374835242565_449667314_nDen traditionelle leverpostej mad med agurk er ofte med i mine børns madpakker, men siden Tulip med deres nye delikatesse leverpostejer, (Bacon +, Lun og Lækker samt flødeleverpostej) udfordrede mig på nye ideer til topping af den klassiske mad har der været masser af nye varianter med i madkasserne herhjemme. Dels var der jo den gode sandwich i fik opskriften på her, men også flere af den traditionelle rugbrøds mad, bare med ny og lækker topping. Men hvorfor ikke også bruge leverpostejen på en helt utraditionel, nemlig i en wrap til madpakken.

 

14961551_1181374408575941_1853067531_n
14962411_1181374271909288_291498402_n14958381_1181374108575971_790781132_n

Wrap med leverpostej

Du skal bruge: 1 wrap (tortillia), leverpostej, rødløg, agurk og tomat i små tern samt grøn salat.

Smør din wrap med et tyndt lag leverpostej, fyld den op med masser af salat, rødløg, agurk og tomat som vist på billedet. Rul den stramt sammen og fold ind i madpapir – skær den over på midten og kom i madkassen.

Traditionel set hører leverpostej til på rugbrødsmaden, men det kan jo bruges til så meget mere, man skal bare turde springe lidt ud idet. I finder en masse ideer til lækre toppings i videoen herunder.

[vidcore vid=”jDuEbA12″]

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *