Brændende Kærlighed

Brændende KærlighedBrændende Kærlighed efter helt traditionel opskrift – men serveret på fineste vis som hjerte ovenpå sprøde bacon stykker og løg…

Når du har lagt bacon, løg mm på tallerkenen sætter du en hjerteform oven på og fylder den godt op med en god luftig kartoffelmos – tager formen af og tilføjer lidt grønt pynt..

Aftensmad behøver ikke tage lang tid at lave som med alt andet mad er det ofte syns sansen der giver de store dele af oplevelsen.. Brug retten her til en hyggeaften med hele familien, de vil uden tvivl elske det. Har du andre gode ideer til kærligheds retter / serveringer så del dem endeligt i kommentar feltet nedenfor.

Jeg vil jævnligt udover madpakker også vise jer mine ideer til aftensmad og andre måltider til hele familien både de traditionelle og utraditionelle, madplaner, opskrifter og lignende kommer der også masser af, jeg glæder mig og håber du vil finde inspiration her på bloggen fremover

Velbekomme…

Find alt om børnetøj her

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.