Madpakke med grønne snacks & farvespil

Madpakke til børn med grønne snacksMadpakke – Lige for tiden med al den nattefrost så er grøntsager (og frugt) bare så hurtigt dårlige, allerede efter et par dage syntes jeg ofte det er halv kedeligt og det sætter sit præg på udvalget til madpakkerne hos os. I netto havde de forleden en snack bakke med små gule tomater, peber & små agurker ? et nemt alternativ når det skal gå lidt hurtigt og man ikke gider have alt for store pakker grønt liggende.

Hvis man tænker at der skal være farvespil i madpakken så har man et rigtig godt udgangspunkt for at lave en madpakke som børnene vel elske også selvom de måske ikke normalt er voldsomt glade for grønt. Erfaringen siger mig at er man vedholdende nok, så vil børnene på et tidspunkt være så vant til at spise alt det grønne at det bliver en naturlig ting.

Find alt om børnetøj her

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *