Påske inspireret madpakke

Påske MadpakkeMadpakke at gå på påskeferie med, for det skal da fejres – 10 fridage med kvalitets tid. Så meget passende kan vi starte alle påske middagene ved at sende lidt påskehygge med i madpakken til børnehaven. Et lille æg forklædt som kylling, sandwich med røget ørred, æg og salat.

Gulerødder, rugbrødsmadder og agurk stænger i en pap muffins form.  Madpakken blev taget godt imod hos mindste manden herhjemme, Mikkel på 3 år.  Lego MadkasseKender i Lego madkasserne? – de har en rigtig god højde til lidt sjov i madkassen og børnene? Ja, de elsker dem uden tvivl.

Find alt om børnetøj her

Del dette

Leave a comment

  1. hi i want to know where u bought this lego lunch box . my 3 year old boy saw this lunch box on kindergarten and he ask me that he want this one too.
    kindly tell me , thanks 🙂
    Regards,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *