Rugbrøds sandwich med tun og avokado

Rugbrøds sandwich

Rugbrøds sandwich smager faktisk rigtig godt og desværre har de fleste af os en tendens til altid at bruge hvidt brød til denne slags men det er både sundere og mere “sult stillende” med rugbrød.

Vi fik  uventede gæster lige omkring frokost tid for lidt tid siden, så da Mikkel og de andre børn skulle have lidt mad tænkte jeg ok rugbrødsmadder til børnene det kan jeg da lige trylle frem, men så var der heller ikke mere pålæg tilbage. Så i stedet sprang jeg ud i at lave en rugbrøds sandwich til vi voksne, det var en kæmpe succes og smagte super godt. Faktisk er jeg sikker på at den ikke ville smage lige så godt med et ?hvidt? sandwich brød, rugbrødet gav det lige den rette ?nede på jorden? oplevelse.

Sådan en mad kunne jeg da også godt finde på at tage med i min madpakke ? avokadoen kan man jo bare skærer ud lige inden man skal spise :)

Til 1 sandwich har jeg brugt:

2 skiver groft rugbrød, smurt med en naturel ost. Godt med salat på, ca. en 1/2 dåse tun, en 1/2 avokado, et par små cherry tomater, purløg og forårs løg..

Find alt om børnetøj her

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.