Eftermiddags frugt i skole/børnehave

_025Jeg oplever det er meget forskelligt fra institution til institution om børnene skal have eftermiddags frugt med, i mine store børns børnehave skulle man ikke, i min mindste søn Mikkels børnehave skal vi…  Det er meget forskelligt hvad jeg giver ham med, så jeg vil indimellem vise jer det som her, til inspiration.

Når børnene først er startet i skole så tror jeg vi som forældre har en tendens til at glemme lidt ekstra til om eftermiddagen, det gjorde jeg hvert fald i starten og det kan godt gå hen og blive nogle lange dage, hvor der ofte også er sport og lignende efter skoletid hvis ikke de har lidt sunde snacks i løbet af dagen.

Her er der fx vandmelon, blåbær, jordbær, et stykke agurk, et par kartofler fra aftensmaden dagen før og et pølsehorn… Det er ikke alle dage det hele bliver spist, men oftest gør det ellers spiser de af det på vejen hjem eller lignende. Så de har ro i maven indtil der er aftensmad som nogle dage på grund af fritidsinteresser godt kan blive lidt sent…

Det er en rigtig god idé at kombinerer både frugt og grønt til om eftermiddagen så ikke børnene får for meget frugtsukker i løbet af en dag.._022

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *