Fredags Tip: Frugt og grønt udstikkere

-005 -011-1Her på sitet vil jeg hver fredag dele et shopping tip med jer, et tip til sjove, gode og spændende ting enten udstyr eller til indhold i madpakkerne.

Denne uge har Netto disse frugt og grønt udstikker i forskellige varianter/motiver – en pakke koster 25,- kroner og indeholder 4 forskellige motiver. Den jeg har valgt at købe har : Hjerte med teksten “Love” – Fugl – Bamse og Sommerfugl. De virker efter hensigten og syntes de er sjove til lidt overraskelser i fx madkassen, frugtposen, børnefødselsdagen og lignende. I princippet kan man også bruge dem til andet end frugt og grønt, men de er ikke helt så nemme at rengøre så de fungerer bedst til de lidt våde ting som fx melon og lignende som nemt kan skylles af.

Ønsker jer alle en fantastisk weekend 🙂

-015

 

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *