Grønt & dip

a002 a010Så er ferien forbi og der er atter gang i madpakkerne (læs sundemadpakker.dk) for jeg har da lige fået holdt et par ugers ferie herinde fra 🙂

I kender det nok tiden bare flyver og flyver afsted og i denne uge står den på modemesse så jeg kan finde masser af ny inspiration til min blog Shopping4kids.dk, men madpakker skal der jo laves og jeg er igen, igang 😉

Lego madkassen har vi været glad for længe og nu har vi også fået den i en ny gul farve, en af de ting jeg er rigtig glad for ved lego madkassen er den perfekte højde og bredde. Halve madder kan stå fint i række istedet for ovenpå hinanden, så kan barnet se pålægget uden at behøve og pakke alle madder ud, for der er jo næsten altid noget de helst vil spise først/sidst..

Det grønne denne dag var peberfrugt og agurk i små tynde slices og en dip lavet af græsk yoghurt og de krydderier der stod tættest på. Græsk yoghurt er rigtig godt til dip fordi det ikke løber ud/bliver tyndt som fx creme fraiche kan have en tendens til…

Dip´en er også et af de gode tricks til at få mere grønt i børnene og så længe det er en sund dip så er det jo bare win win… 🙂

Er i mon også igang med madpakkerne igen? Hvis der er noget specielt i kunne tænke jer at læse om her på sundemadpakker, mangler ideer til eller lignende så sig endeligt til 🙂

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *