Kold grød med figner, jordbær og nødder

_012Morgenmad ved vi jo godt er det vigtigste måltid på dagen og det må gerne mætte længe.  Så grød er rigtig godt til morgenmad og denne type kold grød kan også komme med til fx eftermiddags maden til Vuggestuen/børnehaven da deres madpakker jo altid (som udgangspunkt) står i køleskab.

Til en portion

1 dl havregryn
1 dl mælk
1 Frisk figen
1/2 dl yoghurt naturel
Nødder og bær til topping

Fremgangsmåde 

Om aftenen blander du havregryn, mælk og kødet fra en figen i en lille skål og sætter låg eller film over. Sætter det i køleskabet natten over.. Om morgnen blander du yoghurt naturel i og topper med nødder og bær..  Prøv dig lidt frem med konsistensen da den nogle gange godt kan blive lidt for tynd hvis du putter al yoghurten i…

Du kan varierer den med mange slags frugt, fx er det også rigtig godt med revet æble i stedet for figen…

Til madpakken kan du tage en lidt mindre portion i en lille bøtte..

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *