Nye officielle Kostråd fra fødevarestyrelsen

1237148_586647728044006_1422398369_nSå kom dagen for de nye officielle kostråd. Og hvis man interesserer sig for den slags, så er det faktisk ret interessant.  Ikke at der er de store overraskelser i de nye anbefalinger. Men jeg undre mig dog lidt over at ikke punktet “spis frugt og mange grøntsager” ikke ligger på mere end 600 gram dagligt for en voksen – da 1 gulerod fx svarer til ca. 100 gram er det jo ikke voldsomt meget.  Samtidigt kan det undre mig at der ikke skelnes langt mere mellem frugt og grønt da vi jo ved at frugten indeholder rigtig meget frugtsukker.

De skriver at mindst halvdelen skal være grøntsager og det er som sådan fint nok – jeg ville bare have ønsket at det var 2 separate punkter i stedet.

I kan se alle rådene mm her 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *