Ris salat til eftermiddag

 photo _Fragammelinstallering134_zps28c43c78.jpgTil eftermiddags måltiden hvad enten det er vuggestuen, børnehaven, skolen eller hjemme så er det en god idé at få brugt til rester fra gårdagens aftensmad eller lignende. For de skal jo heller ikke have for meget frugt.

Her har jeg brugt en lille rest ris og blandet med lidt kogte grøntsager. Et par skrællede gulerødder, et par radisser og lidt honningmelon. Det er min søn i børnehave der har haft det med og det mætter ham tilpas meget til at det næste måltid han skal have er aftensmaden. Hvis han fx kun har haft frugt med til eftermiddagen så når han ofte at blive lidt sulten igen inden aftensmaden.

Madkasserne er fra Room Copenhagen med Paul Frank. De er super smarte, men også lidt besværlige for et børnehave barn. Men til mine skolebørn er de perfekte og kan indeholde både frokost og eftermiddagsmadden, det er en bonus syntes jeg at man ikke behøver at have 2 pakker med.  De kan fx købes her
 photo _Fragammelinstallering126_zpsc83179f9.jpg

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *