God Påske

016Med dette dejlige frugtfad fra vores brunch tidligere i dag vil jeg ønske jer alle en skøn påske. Vi glæder os utroligt nok til påsken er slut for det betyder nemlig også en ret ny hverdag for os. Hvor vi før boede 15 km fra børnenes skole bor vi nu så tæt på at vi kan hører når det ringer ind til time.

Det er fantastisk, men det betyder også at min yngste er startet i ny børnehave (desværre) en børnehave med madordning hvilket jeg ikke er helt glad for men det er kun et år så mon ikke vi klare den. Jeg oplever virkeligt alt det jeg frygtede hvad det angår, og det betyder fx en væsentlig nedgang i hvor meget grønt min søn får hver dag og det betyder også langt mindre variation i hans frokost og det ærgre mig for det er vel ikke rigtigt ideen med en madordning?!

Heldigvis kan jeg jo kompenserer for det herhjemme 🙂

Smartkids.dk – Lavpris på nettet. Spar 25-75%. Gratis levering ved køb over 399 & gratis bytte

Men mine store børn går i skole og der skal derfor stadig laves masser af madpakker og vi får jo også frokost herhjemme ligesom vi snart har en 7 ugers lang sommerferie så det betyder også masser af tid til at lave lækre små retter der kan bruges i madpakkerne, så jeg garanterer masser af nye ideer på trods den næste tid 🙂

Ønsker jer alle en skøn Påske vi ses på den anden side, hvor der kommer tip om lækre rugbrøds sandwich 🙂

Hvis i skal shoppe lækkert tøj til jer selv eller børnene så vil jeg lige tippe om at der HER er gode procenter at spare og i kan alle benytte koden “afterparty” ved betaling og derved få 100,- kroner fratrukket købet (minimums køb 500,- for at modtage gavekortet)017019

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *