Julekalender til de mindste

ide til julesnacks kalender til de mindsteI dag er der præcis en måned til juleaften og jeg tænker jeg vil begynde, at dele lidt idéer med jer, til en lidt sundere jul og lidt lidt julestemning i madkassen. Det første jeg vil dele med jer. Er en idé som jeg tidligere har bragt ovre på min “mommy-blog” shopping4kids i kan se det her. Det er den spiselige julekalender til de mindste. Selvom jeg personligt ikke har noget problem med at mine børn får et lille stykke chokolade hver dag i december (og lidt ekstra i det hele taget den måned) så har de jo også været så små en gang, at chokolade ikke lige var vejen frem.

Dengang lavede jeg selv en kalender til dem, med små rosin pakker, pakket fint ind og hængt på en troldegren. Det både pynter og de får stemningen med, selvom de er små. Det kan også være meget andet end lige rosinpakker. Fx tørrede abrikoser, klementiner, æbler, frugtkugler/stænger og lignende. Kun fantasien sætter grænser, som man siger.

Hvis man ønsker noget andet end det tørrede som kan holde sig, så kan man fx bare lave en gren med 10 små pakker på og så pakke det friske frugt ind løbende aftenen før de skal have det.

_079

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *