Spar tid: Lav Ovnbagte frikadeller

Ovnbagte frikadellerI kender det sikkert, travl hverdag og madlavningen står ikke lige altid højest på to do listen. Sådan er det hvert fald hos os. Mange dage er vi først sent hjemme fra sport og aktiviteter og så må madlavningen gerne kunne klares forholdsvist hurtigt.

Mine børn elsker frikadeller, men det er en af de ting jeg (indrømmet) ikke er fan af at lave. Så i stedet for på panden laver jeg dem i ovnen. Laver farsen som normalt, men tilføjer en ekstra dl mælk til 500 gram kød og putter farsen i en metal muffins forme og bager dem ved 180 grader varmluft i 15-20 minutter alt efter størrelse.

Udover det tidsbesparende element, så slipper man også for fedtstof til at stege i. Formen behøver ikke smøres da kødets fedtstof sørger for det ikke sætter sig fast…. Så nu har du de 20 minutter du brugte til at stege frikadeller i, til vasketøj, opvask, støvsugning og hvad du ellers lige kan nå ;)…

Husk at lav lidt ekstra, så er der også til madpakken!_025

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *