Madpakke til SFO barnet #1

Madpakke til SFO barnet

Min yngste søn startede i SFO igår og skal efter sommerferien være 0. klasses elev. Det var en stor dag i går, det er jo altid lige lidt af en mundfuld sådan at sende sit sidste og yngste barn afsted mod et nyt kapitel, de bliver så hurtigt store 🙂

Jeg vil starte nogle nye inspirations følgetoner her på sundemadpakker.dk hvor jeg viser jer indholdet af de madpakker jeg laver til mine børn og jeg selv, for på den måde at give jer ideer til indholdet i jeres egne og børnenes madpakker.

Indhold i madpakken :

 • 1 rugbrød med fiskefilet (aftensmad fra i aftes)
 • 1 rugbrød (klap-sammen med levpostej
 • 1 lille sandwich med salat og skinke
 • 1 lille bøtte pistacie nødder
 • 1 gulerod i små stave
 • 1 stykke agurk i små stave
 • 1 æble
 • 1 håndfuld grønne druer
 • 2 små tomater
 • 1 spidskåls blad

Som udgangspunkt er der altid minimum en rest fra aftensmaden i vores madpakker, jeg laver nemlig altid ekstra mad så der er rigeligt med rester, gerne til et par dage eller til fryseren. _002

 

Del dette

Leave a comment

 1. Og mindst lige så vigtig er madkassen det kommer i. Har selv denne fra Frost til min pige, hun elsker den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *