Snackboks

11269022_10153068923178800_803605301432286078_nMine 3 skolebørn, har dagligt en “snackboks” med sig, ikke altid i en box for sig selv, det kommer lidt an på hvilken madkasse der er i brug. Men dette er mængden ca. Det afveksler fra dag til dag hvad den indeholder og sjældent 2 dage er ens. Snackboksen er “hurtig bidder” til når de lige skal stille en hurtig sult, eller noget de kan tage med i hånden ud i frikvarteret fx.

Det er som udgangspunkt altid grøntsager & frugt skåret i mindre stykker og derudover forskelligt, som i dag var det Kims Sbrød rugsnacks (dem med tomat) og en halv gulerods bolle, sammen med en halv rød peber, 1 stor gulerod samt 1/3 agurk

Deres “snackboks” er tom HVER dag, så dem kunne de ikke undværre <3

Del dette

Leave a comment

  1. Som universitetsstuderende er snackbox’en stadig et hit. Jeg er typen, der lige skal have en lille smule at spise i alle mine korte pauser. Derfor er snacks, som dem du viser vejen frem. Men jeg synes det går hen og bliver lidt ensformigt hos mig, så hvis du vil vise nogle flere eksempler frem ville jeg sætte pris på det 🙂

  2. Pakker du noget ind enkeltvis eller pakker du bare som på billedet? Jeg pakker enkeltvis men synes jeg kommer til at bruge meget staniol/film. Jeg vil gerne undgå det, men er bange for om knækbrød/boller ikke bliver sjappet/blødt uden indpakning?

    • Hej Tine

      Jeg pakker som på billedet, hvis der er noget mere “vådt” med så laver jeg små “bakker” af madpakkepapir til det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *