Børne-tallerken i Skagen

11406851_10153093274273800_7871482167958025704_nDen sidste uge har vi været på ferie i Jylland, den ene dag kørte vi en tur til Skagen og ud for at se grenen og vandene der mødes. Bagefter skulle vi finde et sted hvor vi kunne få lidt frokost, og når man er på ferie så ender det altså bare SÅ ofte med junkfood, og det kører man altså hurtig lidt træt i.

Børnene ville gerne have en is, det var nemlig vældig varmt, så vi startede lidt omvendt og gik ind i is huset der ligger lige ved Bamsemuseet inden i Skagen by, da vi kom ind så vi at de også lavede smørrebrød og blev enige om at det skulle være vores frokost. Nederst på menu kortet stod der så “børne tallerken” den bestilte jeg til min yngste, den kostede 38,- kroner og var med 4 madder, lidt grønt og en pakke rosiner.

Har aldrig set den slags på et menukort før, men det var altså så fint at jeg syntes jeg ville dele min begejstring med jer. Så hvis i en dag skulle komme til Skagen og lige som os er liiiidt trætte af ferie-junkfood så er Ishuset ved Bamsemuseet altså et super godt alternativ.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *