Sbrød madpakke + opskrift

__02Vores sidste feriedag er godt brugt og fra i dag stod den på SFO, arbejde og selvfølgelig sunde madpakker til alle. Her henover sommeren har jeg fået prøvet en masse nye ting af i køkkenet, så der er masser af nye ideer på vej her til bloggen.

Indlægget er sponsoreret af Kims Sbrød

Men allerførst vil jeg høre, følger i sundemadpakker på Instagram ? Ellers skal i skynde jer ind og gøre det, for i overmorgen starter der en virkelig lækker konkurrence hos mig derinde om et helt års forbrug af sbrøde sager fra Kims (naturligvis den sunde slags).. I finder mig under navnet @sundemadpakker

Min yngste søn som har 1. skoledag i 0. klasse om en uge, har idag fået denne madpakke med sig i SFO’en.

__03

Dagens madpakke ret bestod af madpandekager med fyldt, jeg er som i nok har lagt mærke til efterhånden rigtig glad for at bruge rester, så søndagens rester af okse culotte steg blev skåret i små tynde stænger. Dertil lavede jeg en nem sommerlig og frisk dip/ dressing som er lavet på et lille øjeblik. (til en person) En håndfuld fint revet agurk, hvor vandet lige er presset af, rørt med en toppet spiseskefuld Fromage frais og en spsk. lime saft.

Rul pandekagen godt sammen og skær den over på midten.. I stedet for okse culotten, kan der fx bruges skinke, frikadelle, laks eller hvad i nu lige har i køleskabet.

__01__007Resten af dressingen fra pandekagerne kom med som en dip til alle grønsagerne og dagens anden overraskelse nemlig de sbrøde økologiske rugkanter fra Kims.

Indlægget er sponsoreret af Kims Sbrød

__004

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *