De 5 regler for madlavning med børnene

Sponsoreret indlæg

Herhjemme er køkkenet et “fælles projekt”, altså alle hjælpes med maden, og det har været sådan altid, siden børnene var meget små, så det er en hel naturlig ting og ikke noget vi tænker over i det daglige. Men nogen gange må jeg også indrømme, at det ville være lettere (og hurtigere) bare at lave det selv 😉 og at maden nogle gange nok ville smage/ se lidt anderledes ud hvis jeg nu selv havde lavet det.

Men til gengæld giver det en masse nærvær. Børnene lære en masse om fødevare og de smager rigtig tit på nye ting, som de måske ville have været mere tilbageholdende med, hvis det bare blev serveret for dem. Jeg var aldrig med i køkkenet som barn, det var et “forbudt område”. Jeg kunne faktisk end ikke koge en gang pasta, da jeg flyttede hjemmefra. 😉

Men det at have børn med i køkkenet kan altså være en rigtig stor hjælp, jeg kan se den bonus der også er ved det i dag, hvor mine ældste børn på 12 og 14 år, sagtens selv kan lave mad, bage brød og lignende, det er skønt. I videoen kan i se “det ud fra børnenes perspektiv” og det er faktisk ganske sjovt og spot on :D..

Dejlig weekend til jer 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.