Budget venlige køkkendrømme

_03BlendLige så glad jeg er for at lave mad, lige så glad er jeg for nye ting til mit køkken. Det er ultimativt det rum i vores hjem vi tilbringer mest tid og der må gerne ske lidt nyt indimellem, med farverne, indretningen og alt det andet.

Jeg faldt forleden over Ellos Home kollektionen, virkelig fine ting og til priser hvor vi alle kan være med. På billedet øverst er det fine krukker. De sælges som sæt af 2 styk find dem HER_02Blend Marmor ser man overalt i tiden, og selvom jeg ellers havde svor at det aldrig kom inden for mine døre igen (jeg var kæmpe fan i midt 90’erne og havde marmor overalt) så er jeg altså faldet gevaldigt for skærebrættet og saltkarret med træ/marmor kombinationen. _05BlendKage opsatser kan man overhovedet få nok af sådanne ?! Jeg har en kæmpe svaghed for dem, måske især i de her skønne pastel farver. Lige nu er de på tilbud til bare 99,50,- lige HER – så kan man vist godt tillade sig at snuppe to, der skal jo helst være til begge ender af langbordet ikke ?! 😉_04BlendDe her krukker er også noget af det fineste, forestiller mig en lille række af dem på hylden, med friske krydderurter, det ville virkelig være fint og lyse godt op i køkkenet. I finder dem lige HER på tilbud til 49.50,- pr styk.
_01Blend Sidst men ikke mindst er der lagkagefadet, som jeg er ret vild med p.g.a. det enkle men fine design. Forestiller mig egentlig ikke at det vil være kage der oftest kommer på, men masser af grøntsags stave med en lille krukke god dip i midten. I finder fadet lige HER

Der er virkelig mange fine keramik ting derinde, så er du lidt shoppelysten kan du se meget mere lige HER

Indlægget indeholder affiliate links

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *