Den bedste Caffé latte

_1 Caffé Latte er ikke noget jeg får hver dag, selvom jeg bestemt godt kunne lokkes. Det er en lille luksus som jeg elsker i weekenderne. Men der findes et hav af forskellige latte opskrifter min favorit vil jeg dele med jer her 🙂

Til et glas Caffé Latte

2-3 cl Nicolas Vahe vanille sirup eller Nicolas Vahe karamel sirup (min favorit er vanille)

1 dl Kogende mælk (varm det op til det skummer)

1.5 dl Varm kaffe

Kom først sirup i glasset, dernæst mælk og til sidst kaffe – smager himmelsk

De to kaffesirupper fra Nicolas Vahe (kan købes HER) kan også bruges til mange andre ting, fx. i smoothies, milkshakes eller til pandekager – en lille forkælelse i weekenden skal der være plads til ikke ?! 🙂

Håber i får en dejlig søndag

Indlægget indeholder annonce links

_3_2

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *