Gode skoletasker med rabat

_1Selvom det jo egentlig mest handler om madpakker og andre retter her på bloggen, så vil jeg lige tippe jer om et par gode skoletasker, som begge kan fås med god rabat her under det store udsalg.

Min store dreng Andreas går i 6. Klasse og har denne model fra eastpak og der er lige nu 40 % rabat på den lige HER. Tasken er rummelig og med god støtte i ryggen og med brede skulderstropper. En taske som er cool til de seje tweens og teens. Der er også mange andre modeller / farver fra eastpak til både drenge og piger.

Min yngste søn Mikkel går i 0. klasse og har den klassiske skoletaske fra Ticket to Heaven, en super god starter taske, som kan rumme en masse, har god støtte og vejer ikke så meget. Til tasken medfølger der også både drikkedunk og madkasse, hvilket er rart så det passer til opbevaring i det isolerede rum foran på tasken. Tasken fås i 2 størrelser så der er også til de større børn fra 8 år og opefter. I kan finde den lige HER med 30 % rabat. Der er masser af designs til både piger og drenge.

Links i dette indlæg er annonce links

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *