ChiaKlapper et hit i madpakken

sjSponsoreret af Levebrød

Det er nok ikke nogen hemmelighed at jeg er ret glad for at lave madpakker. Men jeg syntes altså det er rigtig hyggeligt og især de færdige resultater. En madpakke for mig skal ikke kun være uden tilsat sukker, den skal også se indbydende ud.

Børnene kan sagtens få det samme med flere dage i træk, men præsentationen af deres mad må gerne være forskellig fra dag til dag. Så de åbner madkassen og bliver glade ved synet.

Ofte bruger jeg noget lidt utraditionelt som pålæg, fx er der i denne madpakke rugbrød med naturel smørreost og gulerod på toppen. Det ser ret festligt ud og blev spist med største velbehag.

ihouhoMine børn kan ikke undværre deres rugbrød men de vil gerne have andet brød med også. De sidste par uger har de haft små sandwich med. Hvor jeg har brugt de nye ChiaKlapper fra Levebrød. De smager simpelthen så godt. Med en sprød top fyldt med de sunde Chiafrø.

En Chiaklap vejer ca. 67 gram og  indeholder ca. 6 gram chia, svarende til 2½ teskefuld. Så man får altså rigtig mange af de små superfrø.

De Chiaklapper der er kommet i madpakken her, har været med babyspinat og hvidløgs smørreost. En kombi vi ikke rigtig kan få nok af lige nu. 😉

_1chiaJeg har tidligere skrevet lidt om det nye Chiarugbrød også, det kan i læse/genlæse lige HER12642621_10153586225273800_5610160627778892188_nI kan læse mere om de nye Chiabrød lige HER og de kan købes der hvor du plejer at købe dit brød. Har de det ikke på hylderne kan du altid lige tippe dem om det, det gjorde jeg i min lokale daglig brugs så nu har de det også på hylderne. <3

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *