Super Foods på den naturlige (og nye) måde

æSponsoreret af Levebrød

Hvis jeg skulle ud på en øde ø og kun måtte medbringe EN slags fødevare, så ville jeg vælge rugbrød. Det kan jeg simpelthen ikke undværre. Jeg elsker rugbrød og spiser det stort set hver eneste dag. Mine 3 børn har det på nøjagtig samme måde. Rugbrød skal der til. Jeg kan lave nok så mange lækkerier til madpakkerne. Men deres rugbrød vil de altså ikke undværre.

_chia1I fredags havde jeg sløje børn hjemme så de fik sig noget af en overraskelse da der ankom virkelig lækker frokost, lige til døren. Jeg har nemlig takket ja til at smage på Levebrøds nye brødserie med Chia frø. Der er Chia rugbrød og Chia klapper.

_1chiaChiafrø har de seneste år virkelig fundet vej til de danske hjem og det forstår jeg godt, for der er virkelig mange gode egenskaber i de her bitte små frø. De er rige på omega-3 fedtsyre, protein og fibre.  Chiafrø har også den egenskab at de udvider sig ved opløsning i vand. Så det gør brødet mere saftigt og giver en god konsistens.

_chiaaaHvis i kender Levebrøds Kernegrov rugbrød og deres Solsikke rugbrød så vil jeg sætte dette nye Chia rugbrød lige i midten af de to hvad gælder brødets konsistens. Hvor kernegrov selvsagt er ret grov og solsikke brødet mere blødt. Jeg er især glad for kanten på det her nye Chia rugbrød, den er rigtig sprød p.g.a. alle de små chia frø, så man næsten får følelsen af lidt snack. Den er helt sikkert super god til rugbrøds chips også (Det må jeg lige få testet) ;). Der er Chiafrø både i brøddejen men også på kanten.

Chia klapperne er også lækre. Gode til sandwich og også velegnet til morgenbordet og en lækker søndags brunch. Dem snakker jeg lige lidt mere om i et andet indlæg. 🙂

Jeg er meget tilhænger af at vi spiser så mange super foods som muligt, men at det ikke skal være som ekstra mad. Men i stedet som en naturlig integreret del af vores kost. Så kroppen får en masse af dele hele, helt naturligt. På den måde er Chia brødserien her helt oplagt og giver et boost til sundheden uden at vi egentlig behøver gør noget vi ikke plejer.

I kan læse mere om Levebrøds nye Chia Rugbrød og Chia klapper lige her og også frøenes egenskaber.

 

 

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *