Only Human

onlyhumanDet kan godt være at jeg har en madblog, det kan også godt være at jeg laver det meste mad selv. Men jeg er altså ikke anderledes end “alle andre”… Jeg køber også færdigretter, pulver til det ene og andet…. 😉

Mine skabe er altid godt fyldt op med diverse nemme løsninger, for helt ærligt så er tiden bare ikke til at man (jeg) kan stå i køkkenet flere timer hver dag. Ofte når mine store børn er alene hjemme så er det jo de her nemme retter der skal til, for at de får lavet sig noget varmt mad og det kan virkeligt ikke hidse mig op…

Som med så mange andre ting her i livet, så handler det ikke altid om at være “perfekt” men om at få tingene til at hænge sammen i en travl hverdag og hvis det betyder færdigretter så pyt, virkelig pyt med det. De fleste færdigretter kan nemt spices op med en lækker salat, godt brød og andet.

Så kan det godt være at det er lige så nem at lave en lasagne fra bunden, men nogen gange så er de aller letteste løsninger altså bare dem der vinder….

Er jeg den eneste der indimellem tyr til færdigretterne ?

Med disse ord, vil jeg ønske jer en fantastisk weekend 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *