Køkkenforsøg & Projekter med børn

_23
Vores vinterferie er lige startet og idag regner det. Så den står på indendørshygge og hvad pokker skal man så lige finde på?! En af de ting jeg igennem årene med børn har lært er at der ikke skal så meget til at opnå deres engagement i køkkenet og lysten til at spise mere varieret, særligt vist resultatet er spirende. At se ting gro er bare super spændende for mindre børn og de glæder sig til at smage, også selvom det er ting de normalt ikke vil spise, så på den måde er man altså lige et skridt foran ;). 

Idag skal vi lave de her små køkken forsøg og projekter: 

Så frø med de her tiny gardens fra Sprouts world, et genialt koncept der ikke kræver det store. I kan læse mere om det HER

Flytte purløg fra købe potten over i frisk jord, for at se om det vokser videre, eller hvad der mon sker.

Så et løg der har spiret, og se hvad der sker – måske der kommer nye løg, måske det slet ikke virker. Det er super spændende for de små…

Lave is af hjemmelavet limonade og af smoothies. Jeg har måtte bestille poserne hjem fra USA det er simpelthen ikke lykkedes mig at finde dem i DK. Skulle i have set dem et sted i DK må i meget gerne tippe mig ;).

Håber i får en dejlig lørdag 🙂

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *