Sund Gulerodskage + VIND køkkenmaskiner for ca. 4000,-


1458853_1023139474399436_1117253920_n
12516480_1023168104396573_943484850_nGlædelig påske! Håber i nyder tiden med familie, venner og masser af kage?! Idag vil jeg dele en opskrift på en virkelig god kage, som slet ikke er så usund som kage lyder til. Samtidigt kan i også vinde virkelig fine og gode køkkenmaskiner fra Bosch for ca. 4.000.- kroner. Alt sammen lige her, i dette indlæg.

Dette indlæg er sponsoreret af Bosch.

Bosch har lige lanceret en ny udgave af deres populære MUM 5 køkkenmaskine, som kan ALT hvad du har brug for når det kommer til at blende, snitte, presse, ælte og røre. Maskinen hedder MUM 5 Creationline den kommer med en stærk motor på hele 1000 watt. Den er bestemt også lækker i designet. Jeg er fan! Dels fordi den er virkelig god, ikke larmer og rummer helt op til op til 2.7 kg. kagedej eller 1.9 kg. færdig gærdej. Men bestemt også fordi den er pæn. Det betyder altså bare meget i et køkken for mit vedkommende at tingene skal passe sammen. Maskinen fås i flere forskellige farver, personligt er jeg til det enkle og har derfor valgt min i hvid med stål ramme.

Kunne du tænke dig at vinde en sådan en lækker maskine PLUS en Bosch Elpisker ? Så kig lige nederst i indlægget hvordan du deltager.

sund_kage_1Kagen her er en af vores favoritter blandt sunde kager og selvom tanken om sund kage måske ikke lige får mundvandet til at løbe?! Så lov mig at prøve denne, SÅ god. Du glemmer alt om at den ikke indeholder hverken mel, sukker eller fedtstof!

Ingredienser og fremgangsmåde på kagen

Dette skal du bruge 4 store gulerødder – 2 bananer – 2 æbler – 5 spsk. skyr – 2 æg – 200 gram blandede nødder – 100 gram havregryn – 75 gram kokos mel – 2 spsk. kanel – ½ tsk. kardemomme – 2 tsk. vaniljepulver og et knips salt.

Blend Skrællede æbler (uden kernehus) sammen med banan og tilsæt derefter skyr og æg. Skræl og riv gulerødderne. Hak nødder i grove stykker og hæld alle ingredienser sammen i en skål og rør det godt sammen. Hæld dejen over i en bageform og bag ved 160° i ca. 30-40 minutter. (Kagen skal være gylden, men tiden kan svinge alt efter hvilken højde du laver den i – jeg har brugt 30 cm springform).

Ingredienser og fremgangsmåde på topping

200 g naturel smøreost – 2 tsk. vaniljesukker – saft af 1 citron – evt. 400 gram friske bær til pynt på kagen

Pisk smøreost – citron saft og vanilje godt sammen – smør det på kagen når den er kølet af. Hvis du har lyst så top med masser af friske bær, det giver den lige lidt ekstra 😉

12900201_1023167811063269_558787810_nNu til konkurrencen! Du kan som sagt vinde både en MUM 5 Creationline køkkenmaskine i valgfri farve + en Elpisker i samme farve til samlet værdi af ca. 4.000,- kroner. Alt du skal gøre er at tilføje en kommentar her til indlægget hvor du svare på følgende spørgsmål:

Skal jeg dele flere opskrifter på sunde kager med jer, her på bloggen ?! 

Vinderen trækker jeg og offentliggøre her på bloggen d. 31.03.2016 KL. 12.00

Held og lykke <3

Jeg har aldrig lavet en video før – så bær over med mig 😉

Del dette

Leave a comment

 1. Ja du skal dele mange flere sunde opskrifter. Sunde romkugler, sund squashkage, sunde cookies med chokolade? 🙂 Bare lidt ideer..

 2. Ja, rigtig gerne! Jeg er på en streng kur, da jeg er ved at blive udredt for allergier. Jeg kan faktisk bruge mange af dine opskrifter på min kur, så tak for de gode og sunde opskrifter – og bliv endelig ved! 🙂

 3. den ser godt nok lækker ud den kage, den må prøves. Og ja del gerne flere opskrifter på sunde kager 🙂

 4. Ja det ville være virkelig lækkert! Og tak for rigtig fin inspiration til studiemadpakken, som ellers kunne gå hen og blive kedelig 🙂

 5. Ihh sikke en fin konkurrence! Og ja da! Selvfølgelig skal du det – jeg synes forresten det kunne være sjovt, hvis du kunne prøve at beregne kalorieindholdet, så man kunne sammenligne med de “ægte varer” 🙂

 6. Helt bestemt! Jeg er vildt inspireret af dine indlæg og hvem siger nej til sunde kager?
  Sundt alternativt mad er fantastisk. Og på ens fødselsdag må det være lækkert med et sundt stykke kage med i madpakken 😉

 7. Ja tak – meget gerne! 🙂
  Det er altid dejligt med ekstra inspiration til kagerne man kan spise liiiige et ekstra stykke af uden dårlig samvittighed 🙂

 8. Meget gerne! 😊
  Jeg tænker lidt at prøve opskriften her når min datter har fødselsdag i april.. Elsker at eksperimentere med nye opskrifter, som hele familien kan smage.. 👌 Glæder mig.. 👍

 9. HELT SIKKERT! Har fået mange gode ideer fra din blog til mine madpakker til lange dage på universitetet 😀

 10. Selvfølgelig skal du det.
  Jeg følger spændt med i alle de fine ting du laver of nu også sunde kager. Så naturligvis!
  Rigtig dejlig påske til dig.

 11. Jaaa selvfølgelig skal du det! Ville elske at lave lækre kager til min mand og børn med ekstra god samvittighed 😀

 12. Det bliver et stort og SUNDT ja tak herfra:-) Elsker kager, både de sunde og usunde… Har bare flest opskrifter med de usunde, så lidt fornyelse med sunde kager vil jeg sætte stor pris på:-)

 13. Ja tak… Elsker at følge dig og det er super lækre opskrifter, føler man er usund, bare med god samvittighed 😉

 14. Uden tvivl. De opskrifter du har delt har været fantastiske, giver samtidig god inspiration til selv at prøve sig frem til nogle sunde og lækre ting 😍

 15. Det ville være fantastisk med flere opskrifter på sunde kager 😋 Kæmper en kamp med at få manden til at være med på det sunde, så ville være rart at kun e lave lækre OG sunde kager til ham 🙌🏽
  Rigtig god og inspirerede blog du har – elsker at følge med her✌🏽️

 16. Det ville da super fedt, hvis du ville det, jeg er da helt sikkert nødt til at prøve gulerodskage, den lyder rigtigt spændende.

 17. Ja ingen tvivl om at du skal dele flere sunde kager på blokken. De er lækre og smager godt. 😆

 18. JA! Du må aldrig stoppe med at dele sunde opskrifter på lækre kager. Denne sunde gulerodskage skal prøves i morgen:-)

 19. Du må hjertens gerne dele flere opskrifter, så man kan få en masse dejlig inspiration til sunde kager

 20. JA! Har lavet nogle af dine glutenfri muffins flere gange samt en af daddelbrownies’ene – så lækre kager og endda uden at være alt for usunde 🙂

 21. JA TAK, gerne flere sunde opskrifter på kager. elsker at følge med på din bolig og blive inspireret af de mange gode opskrifter.

 22. Åh sådan en maskine drømmer jeg om så skulle jeg igang med alle dine gode brødopskrifter <3 og Kage 😉

 23. Vi kæmper lige nu for en livsstilsændring hos hele familien, vil elske at servere denne kage for dem og gerne endnu flere sunde af slagsen

 24. Ja tak, meget gerne! Jeg ser frem til at følge dig fremover. SÅ mange lækre opskrifter 😊👌🏼

 25. Du skal da helt klart blive ved med at dele sunde kageopskrifter her, hvis du har lyst. For personligt elsker jeg kager, og jo sundere de er, jo mere kan jeg og hele min familie indtage med god samvittighed, det er altid godt 😃
  Der udover skal du have tak for alle dine andre sunde indlæg, det er skønt med god inspiration!

  Mange hilsner fra Lene

 26. Ja det ville da Være ret lækkert 😀 her i huset har vi alle en meget sød tand, så sunde(søde) opskrifter tager vi imod med kyshånd 😀

 27. Jaaaa! 😊 Herhjemme er vi vilde med søde sager, så nogle sunde kage opskrifter ville helt sikkert være et plus. 😊🎂

 28. Selvfølgelig skal du det! Det er så lækkert med en masse inspiration og nye ideer til hvordan man kan tage det sundere valg:-)

 29. Ja endelig. Denne kage lyder virkelig bare lækker.
  Kunne vildt godt tænke mig at vinde. Er ernæringsassistent elev, og iden og hjælpen med de forskellige køkkenmaskiner er endelig gået op for mig, men på su er det blevet svært at invistere i nye maskiner. Så hvis jeg vinder vil den virkelig få en stor plads.

 30. JAAA, helt sikkert!
  Det er så skønt med lækre “sunde” kager, når man har en sød tand, som mig 😋

 31. Ja, det skal du helt sikkert 😊❤ Jeg elsker kager specielt når ellers en så usund ting bliver “sundt”😀

 32. JA for pokker da 😉 Selvfølgelig skal du det – min ældste datter og jeg arbejder ihærdigt på at ændre vores madvaner til den sundere ende – men det skal jo gerne være varige ændringer og uden at det blir for trist og klidagtigt – derfor er det fantastisk med dine lækre opskrifter – inspiration til en sundere levevis – tak for det 😊👍

 33. Ja da. Flere sunde kager! Må bage denne i morgen. Har ingen bananer, men mon ikke det Går uden. .. har en halv avocado og lidt dadler. Måske det duer.

  • Dadler er også super gode til denne kage så det kan du sagtens udskifte bananerne med 🙂 Tilføj evt. en ekstra skefuld skyr

 34. Hvor ser den kage bare lækker ud, mums!! Du bliver simpelthen nødt til at dele flere lign. opskrifter på siden, ja tak. Jeg elsker kage, meget men kan godt bruge et spark i den sunde retning, så jeg vil holde et godt øje med din side nu. Det behøves jo ikke være kedeligt at være sund, vel 😊.

  Skøn konkurrence, håber jeg er heldig 😊

 35. Jaaaah! Del endelig nogle flere opskrifter. Jeg elsker gulerodskage og jeg kan love dig for at din bliver afprøvet en af de nærmeste dage sammen med ungerne.
  Kh.

 36. JA HELT KLART!!!
  Selvfølgelig skal du det – vi elsker det!
  Sundhed og sådan en kage midt i påskefrokosten kan ikke blive bedre.

 37. Ja – det må du rigtig gerne! Det er dejligt med nogle sunde alternativer indimellem, og det er ikke altid nemt at finde de sunde opskrifter, synes jeg, så at du bringer nogle ville være kærkommet!! Tak!

 38. Meget gerne! Sund kage li med god samvittighed. så kan der laves kage noget oftere 😉 Sådan en fin køkkenmaskine ville være en drøm at lave mad/kage med 🙂

 39. Ja tak, det ville være fantastisk med flere opskrifter på sunde kager!
  Stod netop og manglede en opskrift som denne, til at dele ud på jobbet efter påske! Tak!

 40. Meget gerne! Sund kage li med god samvittighed, Så kan der laves kage noget oftere 😉 Sådan en fin køkkenmaskine ville være en drøm at lave mad/kage med 🙂

 41. S•E•L•F•Ø•L•G•E•L•I•G skal du det! Vi elsker at følge med og vil ikke undvære din indpiration 🙂

 42. Ja kom med masser af lækre sunde opskrifter. Skal holde mig fra Gluten og og laktose, så det er bare fantastisk at der så lige popper en lækker sund opskrift på en kage eller andet godt som jeg faktisk må spise uden at jeg bliver skidt af det, medmindre jeg spiser hele kagen😉
  For Selvom jeg skal til at ændre min kost gevaldigt, så er lysten til kage mm der stadig
  Så endnu engang ja, bare kom med en masse sunde lækre opskrifter, jeg tror du hjælper mange som mig der ikke ikke kan tåle alt😉👍

 43. Meget gerne, min datter på tre og jeg elsker at bage, men hvis vi gør det for tit kan det jo godt gå hen og blive en usund affære – derfor er jeg altid på udkig efter opskrifter på sunde kager og i eftermiddag skal ovenstående gulerodskage afprøves – vi glæder os allerede!

 44. Ja tak
  Vil også sige, – skal ikke, men må gerne.
  Da det giver inspiration, små forsøg på hjemmefronten.

 45. Ja, meget gerne. Jeg laver flere sunde kager end almindelige kager, så inspiration vil virkelig falde i god jord hos mig😃

 46. Ja meget gerne 🙂 Det er lækkert med kage indimellem og det ville være rart med sundere alternativer end de sukker og fedtbomber man kender 🙂

 47. Ja selvfølgelig, det kan vi alle bruge.. Elsker kager, men mine bukser, bliver altså for små… Så sunde kager tak😊😊

 48. Ja tak😃🎂 og gerne glutenfrie🙏🏼gulerodskagen ser så lækker ud og så uden mel(gluten)👏🏼🎂

 49. Ja tak og ISÆR opskrifter som denne, som ikke indeholder sukrin eller et eller andet kunstigt sødemiddel – jeg er vild med at det er naturlige ingredienser ❤,

 50. Helt klar, det er super inspiration og så er opskrifterne med ingredienser som man har i køkkenet eller nemt kan få fat i… 👍

 51. Ja tak, man kan aldrig få for mange opskrifter på sundere alternativer og specielt kage 😀 😀 😀

 52. Jeg vil rigtig gerne vinde køkkenmaskinen til min mor: hun fylder 60 år i maj og hendes tudsegamle Kenwood er afgået ved døden lige der midt på køkkenbordet

 53. Ja tak 🙂 Det er altid rart med lidt inspiration til det “usunde” på den lækre og lidt sundere måde.
  Synes nu der er en fin balance mellem dine forskelligartede indlæg.

 54. Hvordan er maskinen at lave en gærdej på ? Vil du prøve det og evt. skrive om det ? Overvejer nemlig at købe en MUM5 men er lidt i tvivl om hvilken det skal være 🙂

 55. Åh ja, super super super gerne! Det er simpelthen SÅ lækkert med inspiration, og især sunde kage-opskrifter som denne her, er et hit hos mig 🙂

 56. Det er altid fedt at få nye ideer til sunde kager – ofte fordi man får øjet op nye lækre opskrifter og samtidig er syndighedsgraden mindre – WIN WIN

 57. Opskriften ser lettilgængelig ud. Når du skriver “blend” er det så med blenderfunktion eller food-processorfunktion? Kan gulerødderne ikke blendes med, så man ikke behøver rive dem? Nødderne bliver vel for fintmalede, hvis de også blendes med, men hvis det er ok, så???
  Gerne flere opskrifter 😊

  • Hej Jette, det er med blender funktion da det er dette der bliver til selve dejen… guleroden og nødderne er fyld derfor må det ikke blendes med 🙂

 58. Jeg er vild med sunde opskrifter, så gerne flere af dem.

  Bliver man sundere jo mere sund kage man spiser? Hehe, det ville være skønt.

 59. Den ser super lækker ud! Og så endda med relativ “normale” ingredienser, som man rent faktisk har i køkkenet 😉
  Del endelig gerne flere sunde opskrifter, tak.

 60. Lyder så lækkert, den skal jeg bestemt prøve at lave, kom endelig med flere opskrifter, med samme sunde ingredienser,

 61. Ja, vi skal da have flere lækre opskrifter på sunde kager😆
  Mega hyggeligt blog og utrolig lækre madpakker og opskrifter!
  God påske

 62. JA! Jeg elsker virkelig kage og kunne godt bruge inspiration til sunde alternativer, så jeg ikke bliver alt for rund 😉

 63. Du er den aller bedste madblogger der findes fordi opskrifterne altid er med “normale ting” og til at forstå så gerne mange flere

 64. Ja tak – lækkert med inspiration til sundere kager, og helt perfekt tidspunkt du slog denne op på – den skal vist på bordet til påskefrokost senere 😊

 65. Den er godt nok smart den maskine fra Bosch, særligt hvis den er meget lydløs ? For min kitchenaid larmer alt alt for meget og ryster som om hele huset er ved at vælte :/

 66. Endelig! Så længe du ikke går ned på usunde heller… Jeg er nemlig et sukkersvin og leder oftest efter nye kaloriebomber! 😉

 67. Den kage ser bare så lækker ud .. Men jeg er allergisk overfor kokos og derfor også kokosmel. Kan man erstatte det med noget andet? Evt mandelmel? 😊

  • Hej Ann, du kan nemt bytte det ud, det er bare en smagsgiver/fyld i denne kage, så byt det ud med hvad du har lyst til:)

 68. Ja for pokker da! Jeg kan slet ikke vente med at prøve denne. Den ser SÅ lækker ud. 😊
  Men hvad nu hvis man ikke er så meget til nødder? Kan man skifte dem ud med noget andet? Evt mere havregryn eller??

 69. Sikke da en fin konkurrence 🙂 👍 og selvfølgelig skal du blive ved med at dele dine sunde kageopskrifter 🙂

 70. Selvfølgelig! Noglegange melder den sødetand sig, og så hvis tanden kan slukkes med noget sødt, som er sundt! Kan da ikke være bedre! Det kan give anledning til mange flere sødetænder, men med god samvittighed 😉 Del gerne flere!!

 71. Helt sikkert👌🏼
  Denne opskrift kom som kaldet. Skal lave stort kagebord til konfirmation og manglede lige et sundt indspark, så der er til alle👌🏼

 72. Ja da🙏🏻💪🏻 elsker de sund opskrifter som jeg deler med min “sunde-opskrift-partner-in-crime” aka min dejlige veninde mia. Så flere opskrifter tak! 👏🏻

 73. Ja du skal da så! Det er så lækkert at læse om OG afprøve de kager du deler! Jeg elsker at man kan lave en lækker kage af de ting man altid har i køleskabet, samt “kageskabet” 😀
  Jeg er nemlig ikke så god til at få købt alle de der erstatninger for sukker osv. så derfor er det SÅ lækkert at kager som denne, indeholder naturlige ingredienser!
  Just hit me with the cakes! 😀

 74. Elsker simpelthen tanken om at kunne spise kage som smager af kagen og ikke af helse og så gære det med gid samvittighed. Så ja fir pokker DEL DEL DEL😃😃

 75. Der er ingen tvivl: Du skal helt sikkert dele flere opskrifter på sunde kager 🙂
  Det er altid dejligt med inspiration!

 76. Ja det ville være fantastisk at have flere af denne type opskirft at hive op når der er behov for kage, enten til hjemmelig hygge eller til at have med på jobbet/Skolen

 77. Var så fokuseret på kagen og mit spørgsmål omkring kokos at jeg glemte at svare på spørgsmålet 😝 JA for pokker, flere kager !

 78. Ja, finder dine opskrifter inspirrerende…..hurtig og enkelt at lave sundere mad. 👍🏽😊

 79. åh den var lækker, ja meget gerne elsker at følge med og mine unger får så meget bedre madpakker efter vi er begyndt at kigge hos dig;-) TAK

 80. Ja tak! 😃 Glæder mig til at prøve denne opskrift! Så skal kagen med til mine kageglade kolleger, næste gang mig og min datter skal på besøg (er på barsel ☺️)

 81. Ja tak! Denne skal helt sikkert prøves, og så skal den serveres næste gang min datter og jeg skal ind og besøge mine kageglade kolleger! Så kom gerne med en masse opskrifter jeg kan prøve mens jeg er på barsel 😄👍🏼

 82. Uhh ja, jeg elsker nye spændende udfordringer. Og familien elsker kage og sundt mad. Så svaret er naturligvis et stort JA TAK😊😊

 83. Ja tak – du må endelig fortsætte med at dele dine lækre og inspirerende opskrifter. Tak (-;

 84. Ja, det vil være helt fantastisk med flere af dine skønne opskrifter – så kan vi hygge og smovse med god samvittighed😊.

 85. Den skal prøves, og ja tak gerne flere opskrifter , også gerne forslag til lækker sund, nem og kalorielet aftensmad

 86. Hejsa, jeg har for 3 år siden tabt mig 38 kg og kæmper hårdt for at bevare min vægt. Det svinger lidt, men går nogenlunde. Mit problem er lysten til brød, kager og sukker generelt. Nu har jeg lige smidt denne kage i ovnen og GLÆDER mig. Tak for opskriften…glæder mig til flere 😊

 87. ja sq da!! Elsker kage – men elsker også min talje og opretholdelse af både forhold til talje og kage giver mig efterhånden grå hår- og så står jeg der m gråt hår og ingen talje….

 88. Mums, hvor ser den lækker ud. Skal absolut prøves på tirsdag, hvor min mand har fødselsdag. Og køkkenmaskinen, ser fantastisk ud – håber, håber 🙂 God påske. Diana

 89. Elsker din opskrifter så ja tak til flere kager med simple ingredienser lige fra skabet, tak for dig og skøn konkurrence

 90. Ja meget gerne, dine opskrifter er super inspirerende og smager dejligt.
  Jeg ville elske at vinde maskinen da min gamle røremaskine er kaput.

 91. Det må du meget gerne. Jeg er helt vild med dine opskrifter og flere kageopskrifter vil være fantastisk !! 🙂

 92. Ja tak! Meget gerne flere opskrifter på sunde kager. Det føles så godt at bage lækre ting der kan spises med god samvittighed af både store og små.

 93. Selvfølgelig skal du da det! 😉 Har generelt stor glæde af dine opskrifter, og mere sund mums ville da være et godt supplement 🙂

 94. Ja der skal selvfølgelig komme flere lækre opskrifter på bloggen! Det er fantastisk inspiration 😀

 95. Åh ja tak! Jeg elsker at bage og hvis det så samtidig kunne være knap så syndige ville det da være skønt! Så meget gerne ja! Og hvor ville en ny køkkenmaskine falde i god jord! Vores er lige brændt sammen og den er blevet uundværlig. Og på su er den sværd at erstatte. Jeg krydser fingre! 😊😊

 96. Ja, bliv endelig ved! Jeg er vild med skøn inspiration til nye bageprojekter -og det er kun et plus af opskrifterne er på sunde kager. 🍓🍓🍓🍓🍓

 97. Ja, ja, ja! Der findes ikke nok alternative til det sunde slik på nettet (og man har vel lyst til kage, bare en gang imellem ;-))

 98. JA! Ja ja ja ja ja. Kager kan man simpelthen ikke få nok af – og sunde kager, ja så må man vel have lov at spise dobbelt så meget…. agtigt🙈

 99. Ja, men med forbehold. Sunde kager er altid lækre, ligesom usunde også er dejlige.Synes dog ikke, at det skal være kompromis med den kvalitet og det fokus dine nuværende opskrifter har – hvilket jeg synes er overskuelige opskrifter med “almindelige” ingredienser i et prisleje selv studerende kan følge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *