Madkasser med opdeling & ideer til brug

madkasser med opdelingMadkasser med opdeling er efter min mening det aller bedste der findes. Dels kan vi droppe madpapiret og samtidigt opfordre de helt af sig selv til at madpakken bliver fyldt med lækre snacks og farver. For vi putter helt automatisk forskelligt i hvert eneste rum. Friske grøntsager, frugt i tern, æg, rugbrødsmadder, sandwich, små pizzasnegle eller pølsehorn, æggemuffins eller hvad vi nu måtte finde på.

Lige HER findes der et STORT udvalg af madkasser med opdeling.

Ideer til og opskrifter på indhold i madkassen finder du lige her:

* På godt og nemt at lave fuldkorns rugbrød HER

* Æggemuffins med kylling lige HER

* Spar penge og lav pålæg af dine aftensmadrester fx skinkesalat som denne

* Pølsehorn og sandwichbrød HER

Du kan også tage et kig på alle opskrifter og ideer lige HER

Del dette

Leave a comment

  1. Hej

    Jeg nyder at følge din blok. Tak for dine mange og gode indlæg.

    Et helt lavpraktisk spørgsmål ift madpakker: du skriver, at man kan droppe indpakningen. Det har du vistnok også skrevet før? Det ville jeg mægtig gerne – det er både bedre for miljøet og lettere for barnet at få fat i maden. Men mine børns madpakker når at slå adskillige koldbøtter inden spisetid. Hvordan undgå jeg, at alt er blandet sammen, og at æg og ost har byttet rugbrød?

    • Hej Anne

      Det er nemlig rigtigt, jeg nævner det vist ret ofte uden nogensinde at have vist jer hvordan jeg egentlig undgår brug af madpapir og lignende. Vil hurtigst muligt få lavet et indlæg omkring det. Men sådan overordnet set så handler det om at have en madkasse i rette størrelse, som hvert fald ikke er større end den mængde mad børnene skal have med. Fordi madkassen skal være fyldt godt op så det netop ikke kan flytte sig ved alle de kolbøtter de får undervejs 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *