NEM Thai Kylling på 20 minutter

Indlægget er sponsoreret af NEM Sauce fra Beauvais

12721896_1018273401552710_383884513_nIgår lavede jeg et lille forsøg med mine børn, nemlig om de nye NEM saucer fra Beauvais smager lige så godt som min sovs jeg altid laver fra bunden af, til denne type retter. NEM sauce er lavet i 3 varianter, en bolognese, en klassisk karry og en thai karry. Vi har testet thai karry varianten som iøvrigt smager virkelig godt, spicey på den helt rigtige måde.

Jeg elsker jo virkeligt NEM mad, jeg er altid fortravlet med et eller andet. Så jeg syntes ikke altid jeg lige kan overskue at stå og jonglere med 10-15 ingredienser som hvert fald sådan en thai karry her hurtigt kræver, hvis den skal være helt perfekt og lavet fra bunden. Så faktisk håbede jeg lidt at mine børn ville være mest vild med NEM sauce ;)…

Min sauce er den røde og NEM sauce er den gule 😉

Nu til det sjove… Min yngste på 6 år måtte have sig et stort glas vand for NEM saucen var lige en tand for stærk til ham. Men samtidigt klagede han lidt over at min sovs var for tyk… Svær at gøre tilfreds, men det er ikke noget nyt 😉 Til ham ville den variant med klassisk karry helt sikkert være et hit, den må vi prøve en dag 🙂

Min 13 årige storgrinede og sagde allerede inden han smagte, jeg ved godt hvilken der er din sovs… den ser helt forkert ud….nå men tak for det min skat :D. Han elsker stærkt mad og min var jo knap så stærk så han vil til hver en tid vælge NEM sauce…

Min 15 årige var til gengæld meget i tvivl, hun er så også den her i huset, der sjældent gider være med til madlavning. Så hun havde ikke helt så godt øje for hvilken der var min.. Men da hun smagte på dem, valgte hun altså NEM sauce med det samme som den bedste sauce.

Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg altså ret god til at lave mad, haha. Mine børn klager normalt aldrig hvert fald. Men helt ærlig?! Så er jeg altså svært tilfreds med udfaldet, for det betyder at jeg sagtens kan springe over hvor gærdet er lavest, bare en gang imellem hvis vi skal have fx en THAI kylling ret.

Det var super nemt at lave retten, man bruner 400 gram kylling i strimler på panden og hælder NEM saucen over og lader det simre i 5 minutter og så er det altså spisetid. Genialt koncept til den travle familie. Min egen ret fra bunden tog væsentlig længere tid 😉

Har i prøvet nogle af NEM saucerne ? 🙂
12476173_1018283504885033_410570964_n

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *