Status på projekt “lær at elske og løbe”…

En lille måned er gået i mit lille projekt, hvor jeg vil lære at elske og løbe. Det er nemlig den form for motion jeg lettest kan få til at passe ind i min dagligdag. Jeg er faktisk blevet ret glad for løbene allerede, de bliver længere og længere og med færre pauser.

Jeg løber 3 gange af  ca. 10-30 minutter hver uge.

Startede med 5 x 2 minutter med gå pauser imellem. Den sidste omgang af 2 minutter løb jeg alt hvad jeg overhovedet kunne, så jeg fik pulsen rigtig godt op, inden jeg afsluttede dagens motion med 10 minutters hurtig gang.

Nu er jeg oppe på 6 x 5 minutter med lille gå pause imellem og afslutter altid med 10-15 minutter gang, for at få min puls ned igen og lige få klaret tankerne inden det igen går løs med opgaver når jeg / vi lander hjemme. Jeg har nemlig oftest et barn på cykel ved min side på turene.

Når man som jeg i en lang periode henover efterår/vinter har lagt lidt på den lade side, snuppet 5 kg ekstra på sidebenene og er alt andet end i form, så skal der altså bare ikke meget til for at opnå den her naturlige træthed som det meste af denne måned har overmandet mig. Den følelse i sig selv er skøn men bestemt også det faktum at det giver en stor selvtilfreds følelse at gøre noget godt for kroppen, sindet bliver lysere og man smiler mere.. 😉

Den kommende uge hvor vi har påskeferie, håber jeg ligeledes at komme ud og løbe 3 gange, og jeg tror at jeg kan korte det ned til 4 pauser allerede nu. Så jeg løber en 7-8  minutters tid af gangen. Samtidigt har jeg også 50 km plus det løse, på cykel sammen med min søn i mit andet motions projekt.. og planer om en enkelt tur i fitness centeret, så jeg skal nok komme i form stille og roligt.

For mig handler det om at få en stærkere krop, som er lidt mere modstandsdygtig ikke om at tabe mig, for jeg vil langt hellere holde min vægt, men omdanne lidt fra fedtdepoterne til muskler, det tror jeg lønner sig på den lange bane…


motion_løb_løbetøj_løbeskoReklamelinks :  Nike performance t-shirt – Nike Performance Tights – Nike Performance Free 5.0 – Asics løbesko – New Balance TightsNike Performance basic tee

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *