Tip til medbragt salat

_0000001
Salat med dressing kan godt blive lidt slatten efter nogle timer i madkassen, så denne måde er fantastisk. fordi du har dejlig sprød salat hele dagen, også selvom du laver det dagen i forvejen. Men det er helt afgørende hvordan du sammensætter salaten for at den skal forblive sprød, her får du mine tips.

– Start med at put dressing i bunden af dit “glas”. Jeg bruger denne, men gamle syltetøjsglas og lignende kan sagtens bruges også. Til salaten på billedet har jeg brugt denne vinegear.

– Nu bygger du salaten op, start med de “hårde ting” fx gulerod, bønner og lignende som ikke bliver opløst og slatten af væsken du har i bunden.

– Efter de hårde ting gerne i 2 lag, kommer du de bløde ting i. Som tomat, agurk, salat, ost i tern og lignende.

– Til allersidst kan du toppe med fx nødder eller anden crispy ting.

– Når du skal spise din salat vender du bunden i vejret og ryster en smule for at fordele dressingen.

Og så skal salaten bare nydes, velbekomme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *