Vær en nederen forældre og vær Stolt af det

12705514_541393429363504_2505306435460910046_n

Som forældre har vi en stor opgave, ikke alene alle de dejlige ting, men også alle de mega nederen ting. Det kan være mere end svært, men vi gør alt af en årsag, kærlighed. 

Indlægget er sponsoreret af Sikker trafik

Vi husker det fra vores egen barndom, alle de regler vores forældre havde for os. Alt det vi ikke måtte, alt det vi gerne måtte men stadig under restriktioner og så var der alt det vi havde 100 % frihed til. Vi var så trætte af begrænsninger og krav, for vi ville jo bare have det sjovt. Nu er vi selv blevet forældre, og er mindst lige så nederen, og garanteret endnu “værre”. Det samme vil vores egne børn være en dag, når de bliver forældre. Man skal være nederen, det er klogt, omsorgsfuldt og kærligt at være det.

Jeg elsker videoen ovenfor, et super humoristisk billede af det at være forældre, som også vil gå rent ind hos vores børn og unge, den viser vores og deres virkelighed på en sjov måde, og giver altså lige et lille kick til at være endnu mere nederen. For det er okay, sådan skal vi være.

Vi ville jo aldrig nogensinde tilgive os selv, hvis vi havde slækket på cykelhjelms kravet og det så gik galt vel ?! Så sådan er det bare. Vi er nederen og sætter masser af krav, for at uddanne vores børn og unge i livets skole, så de med kærlighed bliver gode til, at passe godt på sig selv og andre.

Tjek videoen ud og hjælp gerne med, at sprede budskabet :

Nederen forældre – Nederen er Kærlighed

<3

 

 

 

 

Del dette

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *