Få 150,- kr i rabat på – Skoletaske, idrætstaske + madkasse & drikkedunk

Rabat_på_ticket_to_heaven_skoletasker

Indeholder reklame (links)

Nu fortsætter jeg lige temaet “skolestart” en lille smule. Da jeg syntes i skal have dette tip med. Det er nemlig en ret god deal. Da der meget sjældent er rabat på de gode skoletasker inkl. idrætstaske, drikkedunk og madkasse fra ticket to heaven.

I hele maj er der nemlig 150,- at hente i rabat ved køb for min. 750,- kroner lige HER hos stylepit

Ved at bruge koden: BDAY4DK

Ticket to heaven skoletasken der koster 649,75,- er til børnene i indskolingen og tasken til 699,75,- er til børnene på mellemtrinnet.

Madpakke til vuggestue børnAlle skoletaskerne er inkl. idrætstaske, madkasse og drikkedunk. Det er den madkasse min søn i 0. klasse bruger fx som her ovenfor. I skoletasken er der et isoleret rum til madkassen, som hjælper med at holde maden køligt, indtil det skal spises, for de elever der ikke har køleskab i klassen.

Nu koster skoletaskerne selvfølgelig ikke helt 750,- så der skal lige lidt mere med i indkøbskurven for at få rabatten, men det kunne jo fx være et penalhus også fra ticket to heaven – dem kan i se her – eller man kunne lige snuppe en sommerkjole med til mor 😉

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *