Verdens sødeste frugtpose – I økologisk bomuld

fabelab_frugtposerReklame / Link til hvor de fine frugt poser kan købes & her

Da mine børn gik i vuggestue og børnehave, havde de altid en stof frugtpose med til deres eftermiddags mad. De var søde dem de havde, men absolut ikke så søde som de her nye fine af slagsen fra danske Fabelab. Hold nu op de er søde. Lige før man skulle overveje en efternøler, bare for, at have en undskyldning for at købe sådan en, hehe. Aj.. de kan jo også sagtens bruges til indskolings børnene, så jeg behøver slet ikke flere undskyldninger end jeg allerede har. Sådan en må vi eje.

I finder dem lige her eller her – og der er flere forskellige end jeg har vist her

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *