Fine skifer plader & Smukt rustik stel fra 15,- kr

Reklame (links til hvor produkterne kan købes)BlendJeg er altid på jagt efter fine nye sager til mine køkkenskabe, der er ikke noget bedre end at få gæster og at lave den fineste borddækning og selvfølgelig lækkert mad til dem. Jeg har ikke noget særligt stel jeg samler på, jeg har derimod en helt masse forskelligt og ofte er det ting jeg har fundet til små penge. Som fx de fine sager i dette indlæg, som virkeligt kan give noget fint til et bord. Priserne ligger fra bare 15,- kroner af, så alle kan være med.

Skiferpladerne er fra Nicolas Vahe og fås i flere forskellige former og størrelser – du kan se dem alle lige her. Den billigste koster 15,- og den dyreste 30,- jeg bruger dem både til forretter, desserter, tapas, ostebord og alt muligt andet. Maden tager sig altid rigtig godt ud på skiferplader.

Det rustikke stel er fra house Doctor og koster fra 30,- kroner. Det er et stel som jeg endnu ikke har noget af, men som jeg har planer om at få købt meget snart. For det er jo så fint og enkelt. Det vil uden tvivl gøre sig rigtig godt på bordet også sammen med skiferpladerne vil det være rigtig fint. Et stel som egner sig både til hverdag og fest. Se hele udvalget lige her

Mine favorit shops til nye fine køkkensager er i øvrigt

De 4 steder er der med garanti altid gode sager at finde <3

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *