Hvem er hende der, med madpakkerne

12940212_996228933764872_1031458091_n3 år har jeg blogget om madpakker & mad generelt, her på domænet nu og sikke da tiden bare flyver afsted. Men da jeg jo også har en meget personlig blog om min hverdag og livet med børn newka.dk – har jeg aldrig rigtig fortalt så meget om mig selv her på sundemadpakker.dk. Men det vil jeg faktisk rigtig gerne, fordi jeg nu det sidste halve år er gået langt mere aktivt ind i denne blog, da sundhed (sund mad) har fået en hel særlig plads i mit hjerte, af forskellige årsager, som jeg vil komme ind på en anden dag.

Idag vil jeg fortælle jer lidt om mig selv og mine planer for sundemadpakker.dk

Hvem er jeg

Jeg hedder som i ved Kaja. Jeg er mor til 3 børn. Mikkel på 6, Andreas på 13 og Amalie på 15. Jeg har været alenemor siden en måned før jeg fødte min yngste. De første par år, var sindsygt hårde, men så blev det ligesom hverdag og siden har jeg faktisk holdt rigtig meget af, den måde at være mor på.

Et par af de senere år har jeg brugt på at studere, og nogle projektansættelser, men i dag laver jeg ikke andet end at blogge. Det er min fuldtidsbeskæftigelse og det er jeg rigtig glad for. For jeg elsker at blogge og jeg elsker at finde på nye opskrifter og ideer til maden. Men det er naturligvis begge mine blogs der tager tiden, ikke kun denne.

Vi bor på Stevns, til de af jer der ikke ved hvor det ligger. Så er det lige syd for Køge. Men jeg er vokset op i Jylland og har nu boet her i knap ca. 18 år.

Mine ønsker for fremtiden på sundemadpakker.dk

Jeg har en meget klar drøm om, at sundemadpakker.dk skal vokse, at der skal komme flere ideer både de lette, de hurtige, og de mere avancerede. Både til madpakkerne men også alle de andre retter. Jeg vil altid fastholde, det budgetvenlige aspekt ved maden, 0 – madspild, og naturligvis det sunde, men med lidt fredags forkælelse hist og her.

Så altså, intet vil ændre sig i den forstand, der vil blot komme endnu mere af det. YAY

Man kan i bund og grund sige at sundemadpakker.dk er med mad for alle. Om man er til det ene eller det andet, så vil der næsten altid være en idé at finde, og ofte meget lette ideer der ikke kræver de vilde forberedelser. For min lille hemmelighed er nemlig, at jeg altså slet ikke er typen der har tid til at stå og bruge 2 timer på at lave EN ret mad, jeg beundre dem der har tålmodigheden, jeg har den bare ikke :D.. Så det der med finere madlavning, det tror jeg dog ikke i skal forvente her ;). Men måske en dag, man skal jo aldrig sige aldrig og en udfordring er jeg altid frisk på.

I er lige nu 30.000 der følger sundemadpakker.dk på facebook – knap 5.000 på instagram – 1.600 på bloglovin det er altså HELT vildt! Jeg er så glad for hver eneste af jer – for uden jer ville der jo slet ikke være nogen blog. Så TAK for jer <3

Håber i får en dejlig weekend <3

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *