Mor Vs Barn servering… & hvordan du snyder ….

Collage1-680x680Der skal ikke herske nogen tvivl om at vi elsker den sunde livsstil hjemme ved os, særligt frugt og grøntsager er det store hit. Men, der er bare visse ting jeg ikke får lov at pille for meget ved. Fx pasta med kødsovs. Gud forbyde at der skulle komme salat på yngste barnets portion, næ det skal i en skål ved siden af og selvom jeg selv syntes det er langt mere indbydende at have det hele på min tallerken med det samme, så er det et punkt der ikke er til debat hos os.

Og ved i hvad, så rør jeg ikke ved det. For jeg vil 100 gange hellere have at mit barn får spist nok mad, end at jeg skal ødelægge det med alle mine spinatblade som efterhånden er på og i alt. Hvad mit søde barn så ikke tænker over er, at dette faktisk slet ikke burde kaldes for kødsovs, for der er kun 200 gram hakket okse i en kæmpe grydefuld “kødsovs”, det er nemlig spækket med kikærter, spinat, bønner og gulerødder. Han ser jeg laver det, så det er ingen hemmelighed, men smagen er bare ikke synderlig anderledes, faktisk smager det bare bedre end i “gamle dage”.

Han spiser det stadig med største velbehag… Så altså vi har fået skåret ned på kødet og op på de rigtig gode sager, førhen røg der nemt 2 store portioner ned, nu er alle mætte efter 1.

Det er lidt den tankegang jeg har omkring maden i vores familie, at jeg skal skære ned på de ting vi egentlig ikke har brug for så meget af, og hæve indholdet af de ting der gør os sundere og mætter os bedre.

Næste gang jeg laver “kødsovs” vil jeg dele opskriften med jer. Når jeg laver det, er det nemlig oftest på slum, så jeg skal lige måle og veje lidt næste gang det er på madplanen, så jeg kan dele opskriften med jer.

Dejlig mandag til jer – der kommer endnu et indlæg (med opskrift på noget andet) senere i dag <3

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *