Basis i mit bageskab

CollageBasis i bageskabet, så er du altid klar.

Hvedemel finsigtet / Fuldkornshvedemel / Hvede med kim og skal /  KokosolieBagepulver / sesamfrøsolsikkekerner / kokosmelVaniljepulverHørfrøHasselnødderGræskarkernergojibær, chiafrø og aroniabær /Mandler

Ovenstående er det basis jeg altid har i mit bageskab, derudover har jeg altid både almindelig gær og tørgær i køleskabet – på den måde er det altid muligt at bage et lækkert brød også selvom alle butikker har lukket. Hvis først man skal ud og handle ind for at kunne bage, så får man det bare sjældent gjort og holdbarheden er jo rigtig lang på disse produkter, så man kan sagtens bare købe ind, også selvom man ikke lige har bageplaner “for imorgen”.

Lige under billedet er der links til hvor det hele kan købes..

Du kan finde masser af gode brødopskrifter til alle anledninger – i brød kategorien HER

Fx

Lækre gulerodsboller med solsikkekerner

Gode sandwichbrød

Eller hvad med et lækkert grovbrød 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *