(Snart) slut med ferie og igang med madpakkerne

madpakke til skolebarnVi er netop gået ind i vores sidste ferieuge, en uge som står i de forberedende tegn. Der skal købes ind til penalhuset, skoletaskerne er allerede klaret, der skal købes nye madkasser og drikkedunke og klædeskabet skal opgraders. Og vi skal have gang i familiekalenderen igen, så vi er forberedt på alle de dage med logistiske udfordringer vi har i vente.

Vi elsker naturligvis ferie, og kunne sagtens få et par uger mere til at gå, men når alt kommer til alt så glæder børnene sig faktisk rigtig meget til skolestarten og jeg glæder mig til at kunne arbejde på fuld tryk igen. Mit kommende arbejdsår bliver lidt anderledes end normalt. For jeg har nemlig afsluttet alle mine andre projekter, og vil det næste år, bruge alle mine arbejdstimer på at udvikle sundemadpakker.dk. Det glæder jeg mig rigtig meget til at dele med jer.

Så hvis i har nogle ønsker til bloggen her – til designet, til indhold, til madpakkerne, ideerne eller noget helt andet så skal i endelig bare sige til. 

Jeg har allerede planlagt at der vil komme en del veganske, laktose og glutenfrie opskrifter og naturligvis alt det jeg plejer og stadig UDEN raffineret sukker i mine madpakke opskrifter.

Der vil også komme en ny kategori inddeling i løbet af august – så du nemt kan finde egnede madpakke ideer til vuggestuebørn, børnehavebørn, skolebørn og voksne.

Sund mad på budget er også et emne der kommer mere af, nemme sunde hverdags retter og lignende.

Jeg glæder mig sammen med børnene til hverdagen starter, faktisk er hverdagen jo slet ikke så slem, som vi ofte gør den til <3

Dejlig mandag til jer 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.