Luksus sandwich med leverpostej til madpakken

Indlægget er sponsoreret af Tuliptulip2

Leverpostej har altid været en klassiker når vi taler madpakker, hvem husker ikke selv fra barndommen leverståhej med agurk eller rødbede i madkassen og det samme kommer vores børn til at huske, for det er en favorit hos de fleste. Men når så vi bliver voksne, så er leverpostej måske ikke lige længere første valg, fordi vi gerne vil udfordres lidt mere på vores smagsløg, men det handler jo simpelthen bare om topping, man kan lave hundredevis af lækre toppings til leverpostejsmaden. Men vi glemmer det nok lidt når vi står der mandag morgen, og laver madpakker.

Tulip delikatesse har lanceret 3 nye leverpostejs varianter: Bacon +, lun og lækker samt flødepostej. Smagen af bacon, i bacon+ udgaven er tydelig og den har ikke behov for stegt bacon på toppen, i sig selv smager den rigtig godt.

Men det er jo stadig “bare” leverpostej, så i stedet for de klassiske agurker eller rødbeder på toppen, fik jeg sammen med en lille skare af bloggere den udfordring at lave levpostejs maden på en ny måde, med henblik på madpakken. Jeg er vild med den slags udfordringer, fordi hverdags favoritterne er kommet for at blive og jo virkelig nemt og simpelt, kan gøres til noget helt andet og langt mere luksus end vi lige umiddelbart tænker.

tulip1Jeg valgte bacon+ til en smagsfuld sandwich. 

Det skal du bruge:  Bacon leverpostej, 2 skiver rugbrød (eller groft sandwich brød), grøn pesto, tomat og agurk i mini tern.

Smør det ene stykke brød med pesto, det andet med Bacon+ leverpostej, top med agurk og tomat skåret i små tern på den ene side og læg sammen. Fold din sandwich ind i madpapir og skær den over på midten.

I forbindelse med udfordringen var vi en del bloggere samlet til et event i København, sammen med en super dygtig kok som gav os rigtig mange gode ideer til topping på levpostejs maden.  I videoen nedenfor kan i se rigtig mange ideer til topping fra kokken og andre bloggere.

[vidcore vid=”jDuEbA12″]

Jeg vil også selv den næste tid komme med flere leverpostejs forslag til jer – for det er faktisk overraskende lækkert at spise leverpostej med lækre nye toppings.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.