Små ting der gør madpakken sjovere

CollageReklame (links til hvor det kan købes online)

Hjemme hos os har vi en “madpakke skuffe” som er godt fyldt op med små hyggelige og fine sager som kan gøre madpakken lige en tand sjovere og hyggelig at åbne. Udstikker til madderne, små papirsforme til de gode snack kugler, papforme til madkasse indretning, små og store spyd til at fylde op med frugt og grønt, små frikadeller og lignende. Bambusbåde til at sætte i madpakken med pastasalat. Bambus skeer og gafler og meget mere.

Bambus bestik kan sagtens genbruges, men koster så lidt at det ikke gør så ondt når de forsvinder og ikke kommer med hjem igen. Find gafler her 12 stk for 20,- /  skeer her 48 stk for 30,- kroner

Find pap muffins forme her og mini papirs forme her til frugtkugler – lav fx disse pistacie kugler – smager så godt. Og bambus kopper / bægre her 24 stk for 50,- / Salat bambus skåle til 25,- kroner for 24 stk.

Find små bambus spyd her 160 stk. for 70,- / og lange bambus spyd her til 80,- for 150 stk. / ispinde kan man fx stikke i et æble (eller bare bruge til is, nu er det jo snart sommer ;)) Der er 100 i en pakke for 20,-

Stjerne udstikkere 5 størrelser for 25,- / Runde udstikkere 5 størrelser for 25,- / Hjerte udstikkere 5 str. for 25,-

Og super gode grissini stykker som er velegnet til madpakken lige her

 

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *