Sundere julehygge med castus & en vinder

Indlægget sponsoreret af Castus
img_8587

Konkurrencen er slut og vinderen er:

udklip

Stort tillykke til Marlene, du modtager en mail imorgen tidlig.

Tak til alle for jeres deltagelse, allerede på søndag er der forkælelse igen – så husk at kigge forbi <3

Lige om lidt siger kalenderen 1. december. En måned vi hjemme hos os ser frem til allerede når sommeren går på hæld, for vi elsker stemningen og alt der har med julehygge at gøre. De seneste par måneder har jeg haft rigtig travlt, fordi jeg i 2017 udgiver min første fysiske bog, med opskrifter til madpakkerne (glæder mig vildt). Så der har været ret stille på bloggen den sidste tid, men med dette indlæg afslutter jeg stilheden og giver den fuld gas på de nye ideer og opskrifter igen. 🙂

Castus har i år lanceret et sundere alternativ til de klassiske julekalendere, nemlig en kalender fyldt med dejlige frugtsnacks og andre små hyggelige overraskelser. Julekalenderen kan købes i de fleste supermarkeder og en heldig blandt jer kan også vinde denne fine pakke som indeholder : 1 julekalender – 2 konfektruller samt 2 poser julefrugtstænger.

For at deltage i konkurrencen skal du blot tilføje en kommentar til dette indlæg og krydse dine fingre. Vinderen finder jeg på torsdag d. 24. november – så pakken kan nå frem til dig inden 1. låge i kalenderen skal åbnes.

Vinderen offentliggøres på bloggen 24. november kl. 20.00 og modtager direkte besked på den mail du har oplyst i kommentaren, så husk at skriv den rigtigt.

Del dette

Leave a comment

 1. Et længe ventet produkt/alternativ👌✔️Min søns første julekalender, skal uden tvivl være denne udgave og ikke dem med ideløs chokolade fyldt med unødvendig sukker. Topkarakter fra mig til producenten👌

 2. Hvor er det en fantastisk nyhed 😀
  Jeg ville elske at give kalenderen til en dreng, som jeg er babysitter for. Vi har en tradition med at han får en frugtstang når jeg henter ham i børnehave og han skal cykle hjem 🚴🏾‍♀️😍

 3. Den julekalender ville være helt genial at vinde til min 1 årige der kan spotte en figenstang på flere meters afstand 😂 Så må den 3 årige nøjes med den med LEGO 😊

 4. Mange griner af mig, men jeg elsker altså fignestænger og har altid nogle liggende i min taske 🙂 Jeg har normalt kun en skrabejulekalender, for er ikke til chokolade, men den julekalender fra Castus er lige for mig 😀

 5. Julekalenderen ville være perfekt til min lillebror der lige har været igennem en lang kur og smidt 20 kilo. Synes han er så sej og fortjener en belønning efter denne sejr 😀

 6. Dejlig konkurrence glæder mig til din bog udkom 2017 håber da jeg ikke kan finde julekalenderen i Randers har en som ingen kan lide chokolade her hjemme

 7. Det lyder som en kalender, vi meget gerne vil prøve hos os! Og spændende med bogen, det glæder vi os også til. Vh Karen

 8. Dejlig konkurrence glæder mig til din bog udkom 2017 håber da jeg ikke kan finde julekalenderen i Randers har en som ingen kan lide chokolade her hjemme

 9. Min dreng og pige (3,5 og 5 år)ville elske at få en julekalender med indhold de faktisk kan lide.
  De spiser ikke slik/chokolade da de ikke kan lide det så har aldrig haft en julekalender.

 10. Sikke en lækker konkurrence, og helt sikkert et hit hjemme hos os, også til de voksne.. 🎅🏻👌🏻😃 ville være skønt og vinde

 11. Nøj vores lille dreng ville blive glad – han ELSKER frugtstængerne og ville da bestemt nok gerne prøve konfekt ! 🙂 Han for ikke chokolade kalender så dette er perfekt !

 12. Den gad jeg godt at vinde! Så ville jeg købe en ekstra, da vi har to børn. Og på den måde kunne de (med god samvittighed fra min side) få lov at åbne julekalender hver morgen.

  Det lyder spændende med en fysisk bog fra din hånd. Vi nyder allerede dine gode ideer, så en hel bog ville da være ret fantastisk.

  Glædelig december!

 13. Den lækre pakke vil jeg rigtig gerne vinde 🎅👌 – og så vil jeg forære den til min søns dagplejemor, så de kan hygge lidt ekstra i december måned ❤🎅

 14. Fantastisk, den ville min yngste elske. 😊
  Tak for en skøn blog og jeg ser frem til hvad du har i ærmet fremover.

 15. Min lille dreng på 3 år elsker alt fra Castus. Han får ikke chokoladejulekalender i år og jeg har ledt efter en med et sundere indhold.

 16. Den vil jeg mega gerne vinde til MIG selv. Elsker æble/kanel sammen, så de må være super lækre disse nye “stænger”. Og jeg er stor fan af Castus, selvom jeg er voksen og ikke har små børn mere. <3

 17. MUMS, de må smages.. Håber at vinde til mig selv. Elsker castus stænger, og med æble/kanel så er det fuldendt.

 18. Det ville være guld værd hvis jeg vandt denne her til min lille niece på snart 3 år. Hun har fødselsdag på fredag og ville helt 100 være et hit hvis moster her havde sådan en surprice med til hende😍🙏🏼

 19. Nøj, hvor håber jeg på at vinde denne sjove (og lidt sundere) ”chokoladekalender”, som kan forsøde de 24. dage op til juleaften. 🙂 Den vil falde i god jord hos mig hver morgen, inden skolen står for døren.

 20. Årh jeg ville elsker at vinde den kalender! På trods af mine 21 år, så findes der intet bedre end figenstænger!

 21. Perfekt til min Ella på 1,5 år, som er vild med at åbne låger. Ellas mor kan godt være med på ideen så længe der ikke er chokolade bag lågerne… #minmandsynesjegerskør!

 22. Den ville blive elsket af familiens mindste medlem. – Victor på to år. Han har endnu ingen forventninger om hvad en julekalender skal indeholde og så elsker han frugtstængerne fra Castus.

 23. Den vil jeg rigtig gerne vinde til min datter Alma på 4 år, man kan nemlig ikke købe den heroppe i Grønland. 👎

 24. Min datter på 2,5 elsker sine frugtstænger og at få dem med i madpakke. Hun vil selv smøre sine egne madder (er i kan/vil selv fasen) og det er et hit når man selv kan lave madder med frugtpålæg.

 25. Hvor sjov en idé. Den ville junior blive glad for. Og om ikke andet skal vi da i hvert fald ud og have fat i figenstængerne 😊

 26. Jeg er muligvis ikke målgruppen til castus julekalender, men med mit barnlige sind og glæden ved deres frugt snack, vil det bringe stor glæde, at vinde deres julekalender 😄

 27. Har en søn på 3,5 der er pjattet med figenstænger mm. Det vil være fantastisk at overraske ham med denne kalender🙏🏻

 28. Min lille dreng på 3 år ville i den grad elske at kunne åbne sådan en fin julekalender hver dag i december. Havde faktisk besluttet, at han ikke skulle have nogen kalender, da alle dem jeg kunne finde var med chokolade. Men så faldt jeg lige over dit blogopslag og blev virkelig henrykt over at der nu findes et sundere alternativ 😊🎄
  PS: tak for en super inspirerende blog!

 29. Lillebror Anakin vil elske at kunne være med til at åbne kalender hver morgen når storebror traditionenstro åbner chokolade kalenderen. Dejligt med et sundere alternativ 😄

 30. Herhjemme ville Lillebror elske at være en del af december morgen ritualet hvor storebror åbner Chokokalender. Tak for et sundere alternativ 🎅🏼

 31. Den pakke vil jeg da rigtig gerne vinde. Min datter er 16 mdr. og det eneste “slik” hun får indtil videre er tørret frugt, som hun er vild med. Julekalenderen og de andre lækkerier vil helt sikkert falde i god jord herhjemme.

 32. Øj hvor ville det være lækkert at vinde et så lækkert alternativ til den traditionelle, usunde (men hyggelige) chokoladekalender! 🙂

 33. Vi elsker sunde alternativer… og frugtstænger er fast inventar i vores hjem. Det blir min søns første julekalender, derfor kunne det være skønt at det indeholder hans yndlings snack ☺️🙏🏼🙏🏼🙏🏼

 34. Min dreng på 3 år ELSKER Castus! Han får meget sjældent slik og deslige – og foretrækker ofte en figenstang. Han ville elske at. Vinde denne pakke 😊

 35. Har kigget efter den kalender men kan ikke finde den nogle steder 🙁 min søn elsker castus og vil blive lykkelig over at vinde 🙂

 36. Ej den fine præmie vil jeg så gerne vinde og forære min søn på 4 år. Han smagte jule figenstængerne forleden dag og de var et hit 🙂 tillykke med din kommende bogudgivelse!

 37. Ej den præmie vil jeg gerne vinde til min søn. Han har netop smagt de nye jule figenstænger og de var et hit… Tillykke med den kommende bogudgivelse 🙂

 38. Dejlig julekalender. Ville elske at vinde den, så kan mine granniecer og grannevø åbne låger, når de kommer på besøg hos moster G <3 😀

 39. Hvor ville det bare være helt perfekt til min datter på 6 år til jul, som selv ønsker i år at hun ikke vil ha slik julekalender

 40. Vores søn Noah ville elske sådanne en julekalender. Og vi vil bestemt få en hyggeligt eftermiddag med at lave konfekt og spise figenstænger 😋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *