Sprøde Glutenfrie Pizzaer

Indlægget er sponsoreret af Dr. Oetker_4

Hvilken børnefamilie kender ikke til de travle dage hvor den eneste madlavning der er tid til, er et kig i supermarkedets fryser, tænde ovnen derhjemme og 20 minutter derefter servere varmt mad for familien ?! Det er lidt sådan vores hverdag har været de sidste par uger, vi er nemlig flyttet og samtidigt har den stået på nogle meget intense dage ved fotoshoot til min kommende madpakkebog. Pizzaer ender det ofte med, men der er jo rigtig mange glutenallergikere som ikke har haft samme mulighed. Men den er der altså nu. _3Dr. Oetker har nemlig lanceret to virkelig lækre pizzaer helt uden gluten. & da jeg sammen med mine børn lige har spist denne omgang, kan jeg meget stålsikkert sige, at det på ingen måde smages ellers føles glutenfrit. Bunden er super sprød, præcis som det skal være på en pizza.I kan kende de to glutenfrie pizzaer ved at det står på det grønne mærkat. _2Når vi køber frysepizzaer, køber vi dem med det formål at spise dem som de er, fordi det oftest skal gå liiiidt stærkt, det er jo en af grundene til vi køber dem. Så vi pepper dem faktisk sjældent op med andet end lidt friske krydderurter, som nedenfor hvor jeg har lidt frisk basilikum på. Ellers kan vi finde på at toppe med lidt salat og dressing – men som udgangspunkt spiser vi dem altså som de er.

Ingen af mine børn har problemer med gluten, men jeg selv kan ikke tåle for meget af det. Dels bliver jeg enormt oppustet og få derefter voldsomt ondt i maven. Så det er noget jeg eksperimenterer en del med i mit eget køkken, at bage mere uden gluten, og jeg nyder når der så kommer sådanne nemme løsninger. Som fx Dr. Oetkers  glutenfrie pizza, for det har jeg indimellem virkelig brug for i vores travle hverdag med job, børn og hvad der ellers er på programmet.

_1Pizzaerne kan købes i blandt andet Coops butikker, jeg fandt vores i en lokal fakta butik. De er også i fx meny.

Går i også efter glutenfrie produkter ? Jeg vil forsøge at dele et par af mine egne glutenfrie opskrifter med jer i løbet af de næste par uger. Dejlig mandag aften til jer 🙂

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *