Frisk grøntsagspasta

_004Den her Gefu spagetti skræller er helt uundværlig i mit køkken, for rigtig ofte spiser vi frisk grøntsagspasta i stedet for de klassiske spagetti (som ellers også smager godt ;)) Grøntsagspastaen smager bare af mere. Mætter godt og længe. Der er kommet en vol. 2 af Gefu skrælleren, som har en lille holder i enden, så ikke du skal bruge fingrene direkte på grøntsagerne for at skrælle. Den lille “dims” har været savnet på min, for det er sket et par gange at jeg lige fik revet fingrene, når det skulle gå stærkt. Så hermed tip givet videre, til hvordan du nemt kan lave din friske grøntsagspasta.

Jeg skyller kun gulerødderne, tager ikke yderskrællen af først, men det er jo smag og behag. Hårde grøntsager som fx gulerod kan jeg godt finde på at give et minuts opkog, men generelt koger jeg ikke min grøntsagspasta, vi spiser det rå, sammen med fx kødsovs, fisk og gode gryderetter.

Gefu skrælleren kan købes lige hergefu%20spirelli%2021493740647-9092

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *