Mit migræne mareridt

I aftes sad jeg med min veninde, nød kaffen og snakken alt imens jeg kunne mærke hovedpinen komme snigende. Jeg kunne ikke rigtig vurdere om det var en af dem der kunne soves væk eller der skulle stærke midler til. Medicin skabet var tomt, så jeg tog chancen og gik i seng med en forhåbning om, at ville vågne frisk op uden hovedpine. Normalt ville jeg have snuppet et par almindelige hovedpine piller inden jeg ramte puden, men det var jo så ikke lige et alternativ i går, med det tomme medicin skab. Kl. 03:30 vågnede jeg så, men den ondeste migræne i flere år. Det stod hurtigt klart at jeg ikke kunne sove videre uden smertestillende. Mine øjne var så presset at det føltes som om, de var ved at poppe ud. Normalt kan jeg arbejde med smerten, ved at finde rytmen i smerten og så hellers følge den med ind og udåndinger, men ikke i nat. Den var virkelig slem. Da jeg hørte min datter rørte lidt på sig på hendes værelse, gik jeg den tunge gang ud til hende og bad om en hjælpende hånd. Hun fik ringet til lægevagten for mig, som overraskende nok ville komme hjem forbi mig. Jeg var ellers parat til at hoppe i en taxa de 40 km vi har til den nærmeste, for jeg ville give alt for smertedæmmende på det tidspunkt. Der gik ikke mere end en lille halv time før de var her, og kunne give mig den smertelindring jeg havde brug for.  Min største frygt på det tidspunkt var så, at nå kaste pillerne op før de havde fået deres virkning. Men det lykkedes og kort tid efter sov jeg. Sov tungt og godt til kl. 10 i formiddags. Vågnede uden smerter i hovedet, men med en sindssygt tung og stiv krop, helt groggy og med et ansigt der føltes tungere end nogensinde.

Heldigvis (7-9-13) er det efterhånden sjældent jeg har disse voldsomme migræneanfald, da jeg var yngre mellem 20-30 år havde jeg denne type migræne anfald op mod 3 gange om ugen. Dengang var mit liv fuldstændig sat på pause i lange perioder, hvor jeg simpelthen bare skulle ligge helt stille og i helt mørke nogle gange i uger, i træk. Nu er det blevet bedre, meget bedre. Det er jeg så taknemmelig for, for det var ikke noget godt liv at leve med så voldsomme smerter så ofte. Men når så der lige kommer sådan en omgang her igen, så bliver jeg mindet om hvor vigtigt det er, at jeg passer godt på mig selv, min krop og min sundhed. Det har jeg nemlig ikke været vanvittig god til det sidste års tid, hvor jeg har haft slem stress og haft mine tanker alle andre steder end på mig selv. Så fra i dag, nye boller på suppen som man siger. Jeg vil starte med at få lavet mine gode shots, og igen tage et par stykker af dem hver morgen. Lider du også af migræne og/eller en udfordret nattesøvn? Så prøv at lav denne booster, den virker og smager godt. Læs mere her

kiwi_booster_bedre_nattesøvn

Del dette

Leave a comment

  1. Har du nogensinde fået Kranio Sakral Terapi for migrænen – ja og uroen og søvnen? Jeg havde også de vilde anfald da jeg var yngre, men efter to ture på briksen med det dejligste KST var jeg helt fri i 8!!!! mdr. Det er jeg ikke længere – men de er sjældne anfaldene og slet ikke nær så kraftige. Efter det besluttede jeg mig for at lære det – og det har jeg aldrig fortrudt. Det bedste man kan gøre for sig selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *