På tur i sommer Danmark, en nem madpakke til de små

Sponsoreret af Mini Babybel.19458347_10155020680978800_1890706623_nNår vi tager på ture rundt i landet her om sommeren, er det ofte med madpakker i tasken. Selvfølgelig fordi vi gerne vil være sikre på hurtigt at kunne stille den lille sult, uden det nødvendigvis skal være med en omgang junk food, som det desværre oftest er rundt om ved de forskellige seværdigheder i Danmark. Det er forskellige hvordan madpakkerne laves, men til min yngste er glæden altid størst når madpakken består af små hapsere og snacks han nemt kan få fingrene i. Fremfor hele madder som man måske ikke lige har tålmodigheden til at få spist helt. Min erfaring siger mig at han spiser mest på denne måde. 19511660_10155020680268800_923633224_nNår madpakken skal laves, “tømmer” jeg simpelthen køleskabet for rester og nemme snacks som her fx de gode babybel oste, som han er temmelig glad for. Madpakken er delt op med små papir muffinforme som hver især er fyldt op med små tern af fx kogte kartofler, fiske frikadelle, agurk i skiver og rugbrødsstave i midten til at adskille det hele lidt mere ad. Ved siden af får han et æg og et par små friske gulerødder og frugt. Så er der energi til hele dagen.

Babybel oste er gode til madpakke snacks da de er indpakket enkeltvis og er 100 % ost uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Lige nu køre babybel en konkurrence hvor du kan vinde et GoPro® Hero5 Black*- kamera deltag lige her.

Babybel oste er også oplagte til picnickurven, de er nemlig indpakket i voks, så de bliver ikke bløde i varmen 😉 Jeg vil i løbet af sommeren komme med masser af ideer til tur madpakker og lækre picnickurve. Så hold endelig øje på bloggen, for nye ideer.

Del dette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *