Skolestart, skoleskifte, ungdomsuddannelser & madpakker

20229311_10155122321288800_6777531793428136891_nEfter sommerferien, starter alle mine 3 børn på nye skoler. Vi er nemlig ved “at flytte hjemmefra” – til en storby, noget vi (læs jeg) har drømt om i mange år, men mine børn har ikke rigtigt været med på den før nu, og nej det er selvfølgelig ikke en beslutning børn skal være med i, i den forstand. Men de har dog også lidt at skulle have sagt, når det ikke er p.g.a. andet end at jeg bare gerne vil opleve livet fra storbyens perspektiv og alle mulighederne lige udenfor døren. Så det betyder at alle mine børn skal starte på nye skoler efter ferien, den ældste skulle i forvejen rykke til en anden by, da hun starter på gymnasiet nu, så det bliver mest en udfordring for drengene som lige bliver kastet ud i en ny skolestart i henholdsvis 2. og 8. klasse. Men begge glæder de sig rigtig meget og er så heldige at starte på en skole hvor der i forvejen skulle etableres et nyt spor på deres årgange så de bliver ikke de eneste nye børn i klasserne. Så roen i maven er på plads igen og nu glæder vi os bare til at starte et helt andet sted, bare os! Mit job flytter heldigvis med, for det er jo lige her på sundemadpakker.dk.

Jeg glæder mig rigtig meget over at min datter starter på gymnasiet, for det giver da en helt ny dimension til bloggen her… madpakken til de unge på ungdomsuddannelserne. Min datter har allerede understreget, at der IKKE skal rugbrød med i hendes madpakker fremover. Så jeg får mig lige et par nye udfordringer der, at finde på flere af den type madpakker. Min søn der skal i 8. er altså heller ikke begejstret for rugbrødet længere og den yngste ja han vil altså stadig have sin rugbrød hver dag.

Min bog udkommer jo på mandag d. 31.07 (bestil den lige her) og der er flere der spørger hvilken aldersgruppe den henvender sig til. Selve maden kan spises af både de helt små, mellem og store børn og vi voksne naturligvis. Der er retter der henvender sig mest til de små skolebørn og retter der henvender sig mere til de unge/voksne. Så jeg vil sige at bogen er for alle, men at alle børn over 10 år selv vil kunne udføre 80 % af opskrifterne uden den store hjælp.

Det var virkelig den vildeste oplevelse da jeg modtog min bog med posten, det at have den fysisk i hænderne og vide at den snart lander i boghandlerne og hjemme i jeres køkkener, det er en god følelse, men bestemt også nervepirrende på rigtig mange måder ;)…

Håber i får en rigtig dejlig weekend, vores weekend står på flytning, så der er lige nogle flyttekasser der skal fyldes, vi satser på sol, men mest af alt bare tørvejr <3

 

Del dette

Leave a comment

 1. Vil glæde mig til at blive inspireret på madpakkefronten… Og måske også høre mere om baggrund og tanker om flytning! Primært fordi jeg selv står i samme situation, og rykker vores tre børn til storbyen fordi vi savner byens, mens børnene dog er opvokset på landet og ikke hver dag synes det er en fest at blive rykket op… Pyh der har krævet mange overvejelser, snakke og tårer!

  • Hej Freja, undskyld mit sene svar… men alle kommentar var røget i spam ved en fejl.. 🙂 spændende med jeres flytning også.. vil helt sikkert gerne skrive lidt tanker omkring det, god ide 🙂 For det er nemlig en af de aller største udfordringer man som forældre tager, at rykke børnene væk fra alt de kender:)

 2. Det lyder som et spændende nyt eventyr, som du og børnene skal ud på. Af ren nysgerighed; hvor flytter I hen? 🙂

  Din bog kommer klart på ønskelisten, selvom jeg ikke har børn. Synes også det kan være svært at tænke i nye baner for min egen madpakke. 😉

  • Køge 🙂 En meget stor by for os, nu vi kom fra langt ude på bøhlandet af 🙂
   Der er også masser af ideer til voksen madpakken i bogen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *